احیای شورای های پژوهشی در سازمان حفاظت محیط زیست

خبرگزاری شبستان: معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست از دریافت مجوز برای پژوهشکده سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد و گفت: آموزش و پژوهش در کنار هم باید مورد توجه قرار گیرند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، مهناز مظاهری، معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری که در سالن همایش های بین المللی این سازمان برگزار شد، گفت: اساسنامه شورای پژوهشی سازمان حفاظت محیط زیست در سال 76 تهیه و پس از آن شورای پژوهشی فعالیت خود را آغاز کرد.

 

وی با بیان اینکه سازمانی می تواند آموزش دهنده و گیرنده باشد که پژوهش را فراموش نکند، خاطرنشان کرد: آموزش و پژوهش باید در کنار هم حرکت کنند.

 

مظاهری با بیان اینکه بین سال های 76 تا 84 دو پژوهشنامه داشتیم، تصریح کرد: پژوهش و مسایل علمی علیرغم اینکه در دین جایگاه ویژه ای دارند طی هشت سال اخیر مظلوم واقع شدند و عملا این حوزه غیرفعال بود به طوری که در این هشت سال فقط یک پژوهشنامه تهیه شده بود که آن هم از غنای علمی کافی برخوردار نبود.

 

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه شوراهای پژوهشی در دوره جدید احیا شد، اظهار داشت: نامه نگاری با مراکز دانشگاهی در حوزه پژوهش انجام شده البته استان ها به پژوهش به صورت مسئولانه ای پرداخته اند.

 

مظاهری با بیان اینکه برای انجام کارهای اجرایی به پژوهش نیاز داریم، خاطرنشان کرد: در راستای توسعه آموزش، پژوهش و فناوری تفاهم نامه ای با معاون علمی فناوری رییس جمهور امضا شده تا سازمان حفاظت محیط زیست بر روی موارد دانش بنیان کار کند و در این حوزه با توجه به مسایل زیست محیطی نظر کارشناسی ارایه نمایند.

 

وی با ابراز خرسندی از دریافت 22 پرونده پژوهشی مطابق با شاخصه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تأکید کرد: سازمان حفاظت محیط  زیست به ویژه در استان ها از اهرم های خوبی در حوزه پژوهش برخوردار است به طوری که طبق بند (د) ماده 45 یا همان اختصاص یک در هزار به بخش پژوهش در استان ها فرصت بسیار خوبی است که استان ها می توانند در راستای گسترش پژوهش استفاده کنند.

 

وی با بیان اینکه توانسته ایم مجوز پژوهشکده سازمان حفاظت محیط زیست را بگیریم، خاطرنشان کرد: سه گروهی که در این پژوهشکده فعالیت می کنند برای ادامه فعالیت نیازمند بودجه هستند که با طرح هایی که ارایه شده پژوهشکده می تواند نیازهای اقتصادی خود را تأمین کند.

 

مظاهری خاطرنشان کرد: 17 طرح تملک دارایی در سازمان حفاظت محیط زیست داریم که در مورد همه آنها مبحث مطالعه و تحقیق قید شده که باید در این حوزه پژوهش های گسترده ای انجام دهیم.

 

وی ادامه داد: ارزشگذاری پژوهشی در مناطق اقتصادی و زیست محیطی، تشکیل اتاق های فکر در حوزه محیط زیست و شناسایی اولویت های پژوهشی در حوزه محیط زیست از دیگر اقداماتی است که در سازمان حفاظت محیط زیست انجام داده ایم.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 424410

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha