اشرفالدین طباطبایی، مدیر گروه رشته الهیات و معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به خبرنگار شبستان گفت: تربیت بر تعلیم مقدم است زیرا اگر فردی تربیت درستی نداشته باشد هر چند که از نظر علمی در سطح بالایی باشد هیچگونه اعتبار و ارزشی در جامعه ندارد و نمیتوان به عنوان یک فرد مسئول و متعهد به آن اعتماد کرد.
وی افزود: تربیت قرآنی یعنی تفهیم آموزههای دینی و اسلامی که خداوند در قرآن برای هدایت بندگان خود فرستاده است که این وظیفه برعهده مسلمانان بوده که در راه هدایت انسانها تلاش کنند.
طباطیایی اظهار کرد: کتب دینی و قرآنی که هم اکنون در مدارس مورد تدریس قرار میگیرد مناسب است ولی کافی نیست و باید در نگارش و تالیف آنها تجدید نظر شود و مربیان با تجربه و کارشناسان قرآنی باید درصدد تعلیم این کتب به نوجوانان و جوانان برخیزند و مطالب را به صورت واضح و روشن بیان کنند تا مورد درک و فهم دانش آموزان قرار گیرد.
مدیر گروه رشته الهیات و معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بیان کرد: همانگونه که خداوند پله پله مردم را به دین اسلام دعوت میکرد مسئولان و کارشناسان قرآنی نیز باید پله پله برای راهنمایی افراد گام بردارند که در رسیدن به این هدف والدین نقش اصلی در تربیت قرآنی فرزندان خود را ایفا می کنند.
وی ادامه داد: تبادل میان آموزش و پرورش با حوزههای دینی و قرآنی بسیار محدود بوده و باید درصدد محکمتر کردن این روابط دو طرفه باشیم زیرا حضور کارشناسان حوزوی و قرآنی در مدارس باعث پیشرفت آموزههای دینی بین نوجوانان و جوانان میشود.
پایان پیام/
نظر شما