به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، محمدحسین صفارهرندی، عصر امروز(23آذر) در جمع دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان در سخناني با عنوان «دغدغههای فرهنگی» با اشاره به اینکه بخش عمده دفاع از نظام در دهه هفتاد یعنی دهه نخست انقلاب سپری شد، اظهار کرد: زمانی که این دهه به پایان رسید، تحولات منطقهای و بینالمللی هیچ یک باعث نقصان انقلاب و نظام نشد و این انقلاب توانست حقانیت خودش را از طریق ماندگاری به اثبات برساند.
وی افزود: زمانی که مشخص شد که استقرار این نظام قطعی است، دشمنان نظام به دنبال راههای جدیدی برای اثرگذاری بر روی ذهن مردم این نظام شدند و دشمن معتقد بود که دیگر با جنگ سخت نمی توان مقابله کرد بلکه باید به اقدامات نرم (جنگ نرم) متوسل شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: آنها معتقد بودند که روایتگری تاریخ ایران از دیدگاه خودشان، اثرگذاری زیادی بر روی مخاطب خواهد داشت و معتقد بودند که مردمی با این نوع آموزشهای ما ساخته میشوند خودشان تبدیل به سربازی برای تفکراتشان میشوند که یک دوره جدید در رفتار ضد انقلاب با عنوان اینکه گفتمان نرم به جای عملیات سخت یا نیمه سخت آغاز میشود، شکل بگیرد.
صفارهرندی خاطرنشان کرد: یکی از عناصر وابسته به چریکهای فدایی خلق ایران که در خارج از کشور رفته بود که عملیاتی از جنس مسلحانه علیه کشور ایران را پیگیری کند، میگوید برای اینکه وارد عرصه اصلی شوید باید از طریق جاگیر کردن خودتان در کنار شخصیت های مهم از حوزه نفوذ آنها بهرهبرداری کنید و به تدریج کار خودتان را پیش بگیرید.
وی گفت: در یک نشست دیگری به سلطنتطلبها توصیه میشود که هر نفری که به داخل کشود نفوذ کند و فعالیتهای تحریکآمیزانجام دهید اما این فعالیتها در قالب یک کار طبیعی هنری صورت گیرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: اولین بار مقام معظم رهبری بحث تهاجم فرهنگی دشمنان را مطرح کردند؛ ذهن بسیاری از افراد به سوی بدحجابی و مسائل دیگر کشیده شد که بعدها مقام معظم رهبری گلایه کردند که اگرچه این مسائل مصادیق تهاجم فرهنگی هستند اما مسئله اصلی چیز دیگری بود که آن جابجایی ارزشها بود.
صفارهرندی با بیان اینکه دشمنان میخواهند تاریخ را عوض کنند و میگویند که این نسل در درون انقلاب نبودهاند، گفت: باید به دنبال نوشتن روایتهایی از تاریخ معاصر ایران و انقلاب باشیم و این روایتها به داخل منتقل شود؛ تا قبل از دهه 70 کتاب راجع به تاریخ انقلاب و تاریخ معاصر کم نوشته شده بود.
وی با اشاره به اینکه یک فقره لجن فرهنگی زمان شاه، جشن هنر شیراز است، افزود: در سال 56 این جشن رخ داد که حتی الان هم در کشورهای به شدت آلوده غربی این کار را انجام نمیدهند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بابیان اینکه سرزمینی که دشمن میخواهد تسخیر کند، احساسات، عواطف و اندیشهها است، بیان کرد: زمانی که شکل جنگیدن دشمن عوض میشود جامعهای که ذهنش این نبوده، متحیر میشود.
صفارهرندی در خطاب به دانشجویان با تأكيد بر اينکه در تولیدات فرهنگی سالهای اخیر باید به سراغ شناخت تاریخ معاصر بروید، افزود: برای اینکه ذهن ما محل آمد و شد بیگانگان نشود باید یک مطالعه هدفمند بر روی تاریخ داشته باشیم.
وی ادامه داد: از بعضی از دانشجویان حزباللهی گلایه دارم که سالی یک بار کتاب هم نمیخواند و مطالعه ندارد، در حاليكه دانستههای ما باید عمیق باشد و بیشتر دانستهها باید عمق تاریخی داشته باشند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: هدف دشمن از روایتگری تاریخ معاصر ما به دیدگاه خودشان سقوط دل، عواطف، احساسات و اندیشههای جوانان است نه سقوط سرزمین؛ دشمن میخواهد استقلال طلبی را در کشور ما از بین ببرد و در برخی از روزنامهها مینویسد که استقلالطلبی یک مقوله قرن نوزدهم است.
وی با افزودن اينكه گاهی اوقات افرادی هستند که پیشینه انقلابی دارند اما بعد از مدتی چرب و شیرینی دنیا در کامش مزه دار میشود و مواضعش تغییر میکند؛ اظهار کرد: کسی در طول تاریخ یاد نمیدهد که مردم، افراد سست عنصر را حلوا حلوا کرده باشد چرا 20 میلیون آدم دیروز(روز اربعين) به دليل سر به نیزه کشیده امام حسین(عليه السلام) قیام کردند که این نشان میدهد که دلها در تسخیر کسی است که 1400 سال پیش سرش به نیزه رفته است.
صفارهرندی تصریح کرد: کسانی که جابجایی ارزشها را هنر خودشان میدانند که رضاشاه را اسطوره و خدوم جلوه دهد؛ آیا بعدها کسی به احترام این افراد قیام میکند؟؟!!! کسی که خدمتگذار را خائن نشان میدهد در حالی که خدمتگذار کسی است که بشریت آینده عالم مدیون هنرمندی ایشان است.
عضو تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: امروز آمریکاییها دستشان را به عجز بالا بردند و میگویند که محسابات درستی داشتهایم برای چی برعکس شده است آنها میگویند چرا مدتی است که حکومت سوریه قویتر شده است.
صفارهرندی با اشاره به اینکه اسرائیلیهای میگویند قدرت اسرائیلیها نسبت به جنگ 33 روزه 60 برابر شده است، خاطرنشان کرد: دروغهایی که به جامعه ما توسط گروه روشنفکر انجام میشود باید از بین برود.
وی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در خصوص شبکههای اجتماعی موجود در گوشیها، بیان کرد: باید قبل از ورود این پدیدههای نوین در کشور پالایش آنها همانند سایر کشورهای دنیا که فیلترگذار میشوند، انجام گیرد.
پايان پيام/
نظر شما