حجت الاسلام اباذر بیگی، مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار شبستان، گفت: در روایات بسیاری از ائمه اطهار (علیهم السلام) به گناه زبان اشاره شده است به طوریکه امام علی(علیه السلام) می فرمایند زبان با تمام فوائدی که برایش ذکر می شود مفاسد و آفاتی نیز دارد که باید آن ها را شناخت تا با کنترل زبان از ابتلاء به آن آفات پیشگیری کرد.
وی، غیبت، دروغ، نمیمه، دشنام، لعن و نفرین، لقب بد به کسی دادن، کثرت مزاح و خنده را از برخی گناهان زبان برشمرد و افزود: اسلام دین صلح و آرامش است و هریک از ما در برابر یکدیگر وظایفی را داریم و باید نسبت به دیگران احترام گذاشته و قدر یکدیگر را بدانیم و با اعمال و رفتارهایمان همدیگر را آزار ندهیم.
حجت الاسلام بیگی خاطر نشان کرد: در اسلام هریک از جوارح بدن در برابر خداوند متعال مسئول هستند به طوریکه زبان یکی از آن اعضا می باشد که می توان از آن خوب استفاده کرد و سخنان نیکو گفت و یا با زبان دیگران را آزار داد.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد ادامه داد: عاقل کسی است که اول فکر می کند و بعد حرف می زند و غیر عاقل کسی است که اول حرف می زند بعد فکر می کند.
وی، با اشاره به آیات قرآن کریم در مورد گناهان زبان، اضافه کرد: ای کسانی که ایمان آورده اید نباید قومی قوم دیگر را مسخره کند شاید آن ها از این ها بهتر باشند و نباید زنانی زنان دیگر را مسخره کنند شاید آن ها از این ها بهتر باشند از یکدیگر عیب نگیرید و به یکدیگر لقب های زشت ندهید.
این مسئول، تقویت رابطه با خداوند و معصومین(علیهم السلام)، توجه به آثار خوب و بد گناه و تقویت اراده با تامل در مورد کار خوب و تصمیم بر ترک گناه را از راه های مراقبت از گناهان زبان برشمرد.
پایان پیام/
نظر شما