ترویج باورهای غلط و بحران هویت فرد ماحصل شبکه‌های ماهواره‌ای است

خبرگزاری شبستان: معاون اطلاعات و اخبار صدا و سیمای مرکز ایلام، گفت: هنگامی‌که باور در فرد شکل بگیرد، رفتار فرد نیز بر اساس همان باور شکل‌گرفته و نتیجه این پدیده، ترویج باورهای غلط و بحران هویت فرد خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، دکتر مهدی فتاحی، صبح امروز(19 آذر) در نشست تخصصی تشکل اندیشه نو که با موضوع «دنیای رسانه‌های مدرن» در دانشگاه آزاد اسلامی ایلام برگزار شد، اظهار کرد: این همان چیزی است که رسانه‌های بیگانه و در رأس آن‌ها شبکه‌های ماهواره به دنبال آن هستند.

 

وی، عنوان کرد: خیل عظیم عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) و تعدد زوار عتبات عالیات یک باور دینی است که نشان از عشق و ارادت مردم ایران اسلامی به اهل‌بیت (ع) است.

 

معاون اطلاعات و اخبار صدا و سیمای مرکز ایلام، تصریح کرد: چیزی که امروزه رسانه‌های غربی و در رأس آن‌ها شبکه‌های مخرب ماهواره‌ای به دنبال آن هستند، خدشه‌دار کردن باورهای دینی و تغییر در رفتار مردم است.

 

فتاحی، افزود: رسانه‌های غربی میلیاردها تومان هزینه را صرف تبلیغات مسموم می‌کنند ، تا بتوانند به طرق مختلفی چون ماهواره، فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی تلفن‌های همراه ، بر باورهای مردم تأثیر منفی بگذارند.

 

وی، بابیان اینکه اصلی‌ترین هدف شبکه‌های ماهواره‌ای، تأثیر بر روی اعتقادات مردم است، افزود: متأسفانه در قِبَل این تأثیرگذاری، آسیب‌هایی چون عادی‌سازی روابط جنسی، معرفی الگوهای غلط، بی‌احترامی به والدین، فاصله گرفتن خانواده‌ها و قطع صله ارحام، پا به عرصه خانواده‌های ایرانی خواهد گذاشت.

 

فتاحی، مصرف‌گرایی را دیگر آسیب‌های جدی ماهواره برشمرد و گفت: نیاز و مصرف دو مقوله جدایی‌ناپذیر هستند که در طول دوران مختلف با خلاص‌هایی مواجه می‌شوند که متأسفانه رسانه‌های بیگانه با ورود به زندگی شخصی افراد این خلأها را پر می‌کنند و که ماحصل این پدیده ترویج مصرف‌گرایی خواهد بود.

 

معاون اطلاعات و اخبار صدا و سیمای مرکز ایلام، تأکید کرد: هنگامی‌که باور در فرد شکل بگیرد رفتار فرد نیز بر اساس همان باور شکل‌گرفته و نتیجه این پدیده، ترویج باورهای غلط و بحران هویت فرد خواهد بود و این همان چیزی است که رسانه‌های بیگانه و در رأس آن‌ها شبکه‌های ماهواره به دنبال آن هستند.

 

فتاحی، افزود: 250 شبکه مربوط به بازی‌های خشن جهت استفاده کودکان و نوجوانان در ماهواره وجود دارد که اکثر این بازی‌ها حامل پیامی مخرب هستند که متأسفانه بسیاری از والدین نسبت به این مسئله بی‌توجه بوده و تنها دلیل استفاده از شبکه‌ها، را سرگرمی کودکان عنوان می‌کنند.

 

وی، بیان کرد: در حالی‌که بسیاری از قتل‌ها، پرخاشگری‌ها و حوادثی که در طی چند سال اخیر در درون خانواده‌های ایرانی رخ‌داده است ناشی از رفتارهایی است که از شبکه‌های ماهواره‌ای نشأت‌گرفته‌اند.

 

فتاحی، بابیان اینکه رسانه‌های بیگانه باهدف‌های ویژه و بر اساس تاکتیک‌های خاصی فعالیت می‌کنند عنوان کرد: هر برنامه مخربی که از سوی دشمن ساخته می‌شود راهی برای نفوذ خود بر جامعه ایران اسلامی باز می‌کند.

 

وی، گفت: تجربیات علمی حاکی از آن است ،هنگامی‌که فرد غرق در رسانه می‌شود، دچار فردیت شده که  این امر نیز در طول چند سال اخیر و با گسترش دنیای فضای مجازی آسیب‌هایی چون انفعال، زوال ذهن افراد جامعه و از بین بردن مرزها و ارزش‌ها را به همراه خواهد داشت.

 

فتاحی، در پایان، سرمایه انسانی و عمیق بودن روابط و ارتباطات عاطفی را ازجمله خصوصیات انسان‌های جهان سوم عنوان و خاطرنشان کرد: نباید گذاشت که این میراث ارزشمند، تحت تأثیر تبلیغات مسموم ماهواره قرار بگیرند و سلامت جامعه و خانواده را به خطر بیندازند.

 

گفتنی است، این برنامه فرهنگی به همت تشکل اندیشه نو دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام برگزار شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 423581

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha