به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام سعید جعفری، مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان، با بیان این مطلب گفت: همایش ملی «فتنه 88، خسارت ها و آسیب ها» توسط ستاد بزرگداشت نهم دی و با همکاری و مشارکت جمعی از اعضای هیئت علمی، اساتید و دانشجویان مراکز علمی و دانشگاهی برگزار می شود.
وی تصریح کرد: این همایش به جهت واکاوی و بررسی آثار و پیامدها و میزان خسارت ها و آسیب های فتنه بزرگ که بازیگران اصلی آن با حمایت سازمان دهی شده سیاسی و رسانه ای عوامل وابسته و مزدور و عناصر ناآگاه، کیان و مبانی نظام اسلامی را هدف تهاجم خود قرار داده بودند، بیش از پیش ضروری می کند.
حجت الاسلام جعفری، اضافه کرد: می توان با قاطعیت نشان داد که فتنه 88 از یک سو در برگیرنده مجموعه ای از هشدارها، آموزه ها، تجربه ها، آزمون ها و دستاوردهای گرانبها برای مصون سازی حیات انقلاب اسلامی در آینده است و از سوی دیگر وظیفه و رسالتی متناسب با احساس مسئولیت عمومی را از اندیشمندان، پژوهشگران، صاحب نظران و نخبگان کشور مطالبه می کند.
وی با بیان اینکه بی تردید حماسه 9 دی آزمونی بزرگ برای ملت ایران و نقطه اوج صبر و بصیرت کسانی بود که راه پایبندی به وحدت ملی را یافته و مسیر حق را پیمودند، افزود: این شورا و ستاد مشارکت تمامی اندیشه ورزان جامعه دانشگاهی کشور را در این راستا طلب می کند و می افزاید از طریق ارسال مقاله به دور از هر گونه گرایش های سیاسی، نقش تعیین کننده و سهمی بسزا در اثربخش بودن این همایش خواهد داشت.
وی ریشه یابی، شناسایی پیامدها و خسارت های فتنه 88 در حوزه های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، علمی، امنیتی و بین المللی، اتخاذ ساز و کارهای مناسب برای مقابله با هر گونه فتنه در آینده و مایوس کردن دشمنان از طمع ورزی به کشور، تبیین قش بصیرتی ها و وابستگی ها در زمینه سازی وقوع فتنه، تحلیل هوشمندی و زمان شناسی امت شهیدپرور در مقابله با فتنه و نقش آنان در صیانت از کیان انقلاب و پیروی از رهبری نظام را از اهداف این همایش عنوان کرد.
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان، با اشاره به اینکه مهلت ارسال مقالات علمی از طریق درگاه اطلاع رسانی همایش به آدرس www.h9dey.ir و تا 28 آذر خواهد بود، اذعان داشت: محورهای همایش آثار و خسارت ها در چهار حوزه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، سیاسی و امنیتی و بین الملل برگزار می شود.
وی به آثار و خسارت های فتنه 88 در حوزه اقتصادی اشاره کرد و ادامه داد: کاهش ثبات و رونق اقتصادی، نوسانات در سرمایه گذاری داخلی و خارجی و بازار سرمایه، تشدید تحریم ها در حوزه های مختلف، تزلزل در تجارت خارجی و تعامل اقتصادی با جهان، نااطمینانی در فضای کسب و کار، عدم تعادل در تولید، تغییر در شاخص ها و متغیرهای کلان اقتصادی(تورم، رکود و...) و توسعه معکوس سرمایه انسانی از جمله محورهای اقتصادی این همایش است.
حجت الاسلام جعفری، شکاف در نیروهای انقلاب در مقابل مخالفان انقلاب و استقلال کشور، تزلزل در اعتماد مردم و ساز و کارهای مردم سالاری دینی، تشدید فعالیت های شبکه های اجتماعی در تقابل با ارزش های انقلاب و مقاومت، هتک ارزش ها و شعائر دینی و بومی و موضع گیری بعضی خواص و نخبگان را از جمله آثار و خسارت های فتنه 88 در حوزه فرهنگی و اجتماعی دانست.
وی عنوان کرد: تزلزل در اتحاد ملی در برابر مخالفان نظام و کشور، ایجاد تردید در اعتقاد به حقانیت، مشروعیت و کارآمدی ارکان نظام، مخدوش کردن اقتدار و عزت ملی حاصل از مشارکت تاریخی و حداکثری 84 درصدی مردم در انتخابات، ایجاد خدشه در وحدت ملی، قومی و دینی، توسعه، انسجام بخشی و همگرایی نیروهای معاند و ضد انقلاب در داخل و خارج کشور، برنامه ریزی و بسط فعالیت های اطلاعاتی سرویس های جاسوسی بیگانه و رسانه های وابسته، زیمنه سازی دخالت و مواجهه آشکار آمریکا، انگلیس و صهیونیسم در تحولات کشور و ایجاد زمینه برای وقوع انقلاب رنگی در کشور از آثار و خسارت های فتنه 88 در حوزه سیاسی و امنیتی است.
وی یاد آور شد: آثار و خسارت های فتنه 88 در حوزه بین المللی نیز شامل زمینه سازی، بسط و گسترش تحریم های ناعادلانه بین المللی، آمریکا و اتحادیه اروپا، پیدایش تغییرات رتبه و سهم کشور در شاخص های بین المللی، تشدید مواضع استکبار بر علیه میهن اسلامی پیرامون حقوق بشر، دموکراسی و... و بهره برداری آنان در سطح بین الملل، ترویج پدیدیه ایران هراسی و اسلام هراسی، کمک و مشارکت آشکار و پنهان استکبار به گروهک های تروریستی و ضد انقلاب و ایجاد وقفه در رشد و گسترش انقلاب های مردمی و نهضت های اسلامی در منطقه( به ویژه پدیده بیداری اسلامی) است.
پایان پیام/
نظر شما