به گزارش خبرگزاری شبستان، به مناسبت فرارسیدن هفته پژوهش همایش یک روزه بررسی تحول فرق اسلامی در قرون میانه متأخر(قرن 7 تا 10 ه. ق) ازسوی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.
برپایه این گزارش در این همایش عطاءالله حسنی، عضو هیئت علمی و دانشیار گروه تاریخ دانشكده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید بهشتی، با موضوع "بررسی تطبیقی فرهنگ فرقه ای شیعه و سنی در قرن نهم در مقتل نگاری ملاواعظ کاشفی و فضولی"، سید محمدرضا خضری، استاد دانشگاه با موضوع "آموزه های دینی حکومت سربداران و نقش آن در تحولات مذهبی امامیه"، سخنرانی می کند.
این گزارش می افزاید: عباس برومند اعلم، استادیار تاریخ دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) با موضوع "تحولات فرقه ای نقشبندیه در ایران"، زهیر صیامیان، عضو هیأت علمی گروه تاریخ دانشگاه شهید بهشتی با موضوع "رویکردهای معاصر به تحولات فرق اسلامی از قرن 7 تا 10" و احمد پاکتچی، عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) با موضوع "نسبت سلف گرایی و عرفان گرایی در میان فرق در سده های میانه اسلامی" به ایراد سخن می پردازند.
همچنین زمینه های تحولات مذهب امامیه (مکتب حله) در قرن هفتم و هشتم هجری، تأملات روشی در باب منابع زیدیه عهد ایلخانان، اسماعیلیه و تصوف در قرون میانه متاخر (7 الی 10 ق)، باورهای اسماعیلیه در ایران بعد از مغول از دیگر موضوعاتی است که در این همایش بررسی می شود.
شایان ذکر است، همایش یک روزه بررسی تحول فرق اسلامی در قرون میانه متأخر (قرن 7 تا 10 ه. ق) ساعت 8 صبح روز سه شنبه 25 آذر در تالار مولوی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما