مبنای زندگی دینی ما بر اساس پژوهش است

خبرگزاری شبستان: یکی از اساتید حوزه و دانشگاه، انجام کارهایی خارج از تخصص را از آفت های علم و پژوهش دانست و گفت: مبنای زندگی ما بر اساس پژوهش است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، عبدالسلام کریمی امروز(17آذر) در جمع اعضای هیئت علمی و کارکنان مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کردستان با تبریک فرارسیدن هفته پژوهش گفت: امروزه یکی از آفت های علم و پژوهش ورود افرادی به حیطه ای که در آن هیچ تخصصی ندارند، است.

 

وی با اشاره به اینکه پژوهش علاوه بر دین مبین اسلامی و جوامع اسلامی در جوامع انسانی هم دارای ارزش والایی است، عنوان کرد: در قرآن کریم گرچه کلمه پژوهش به صورت مستقیم بیان نشده است ولی بارها بر تدبیر که خود معنا و مفهوم پژوهش را دارد تاکید شده است.

 

وی اظهارداشت: قرآن کریم تنها معجزه ای است که از زمان نزول تاکنون و تا قیامت هم بدون تحریف مانده و باقی خواهد ماند.

 

این استاد حوزه و دانشگاه افزود: نخستین آیات الهی که بر پیامبر اکرم(ص) نازل شد مربوط به جنگ وغذا و غیره نبود بلکه آیات فرهنگی و پژوهشی بود.

 

کریمی با بیان اینکه آیات قرآن کریم محدود به زمان ومکان نیست، بیان داشت: قرآن مجید اگرچه به زبان عربی است ولی میراث عربی نیست و هرچند درماه مبارک رمضان نازل شده ولی محدود به این ماه نیست.

 

وی با بیان اینکه مبنای زندگی دینی ما براساس پژوهش است، خاطرنشان کرد: اصول دینی ارزشمند است که با تحقیق به آن دست پیدا کنیم.

 

وی ادامه داد: در اصول دین حق تقلید نداریم و هر مسلمانی باید در این راستا اقدام به تحقیق وپژوهش کند.

پایان پیام/

 

کد خبر 423112

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha