به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از بيرجند، محمود گنجیفرد امروز (17 آذر) در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی خراسان جنوبی اظهار كرد: اجراي طرح تحول سلامت با شروع كار دولت تدبير و اميد براي پايان دادن به دغدغههاي جدي مردم در حوزه درمان صورت گرفته است.
وي با اشاره به اينكه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند 760 هزار نفر جمعیت را زیر پوشش دارد، افزود: این استان دارای 12 بیمارستان مصوب است كه از اين تعداد هفت بيمارستان فعال و 3 بيمارستان غيرفعال و دو شهرستان زيركوه و خوسف نيز بيمارستان ندارند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بيان اينكه در حوزه درمان طرح تحول سلامت هفت برنامه اجرا میشود، گفت: در اجرای این طرح پرداختی مردم در هزینه های بيمارستان به 6درصد در شهرها و 3 درصد در روستاها کاهش یافته است.
گنجيفرد ادامه داد: از آغاز شروع طرح تحول نظام سلامت 2 هزار و 127 نفر که فاقد هرگونه بیمه بودند در خراسان جنوبي بیمه شده اند.
وي با بيان اينكه در گذشته پزشكان متخصص رغبتي به ماندگاري در مناطق محروم نداشتند اما با اجراي اين طرح مناطق تعريف شد، عنوان كرد: تاکنون 59 پزشک در طرح ماندگاری پزشک در مناطق محروم شرکت کردهاند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اينكه قبل از اجراي طرح تحول سلامت مبلغ پرداختي در بيمارستانهاي دولتي با مطب خصوصي بسيار تفادوت داشت، خاطر نشان كرد: با اجراي اين طرح آمار مراجعين به درمانگاهها ي استان 30 درصد افزايش يافته است.
گنجيفرد ارتقای هتلینگ بیمارستانی را از اولویتهای مهم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دولت تدبیر و امید دانست و افزود: بيش از 50 درصد بیمارستانهای استان فرسوده است و مابقي هم خيلي به روز نيستند که با اختصاص بودجه از طريق طرح تحول سلامت نوسازی و بهسازی این بیمارستانها صورت خواهد گرفت.
وي با اشاره به برنامه حفاظت مالی از 18 بیماری صعب العلاج در قالب طرح تحول نظام سلامت، گفت: اين محور تاكنون اجرايي نشده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ترویج زایمانهای طبیعی در طرح تحول نظام سلامت اشاره كرد و افزود: هدف برنامه کاهش ۱۰ درصدي میزان سزارین در سال است.
پايان پيام/
نظر شما