به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، عبدالله گنجی، مدیرمسئول روزنامه جوان عصر امروز(16 آذر)در همایش روز دانشجو به همت بسیج دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحدرشت اظهارکرد: جریان دانشجویی در بین جریانهای دیگر کشور معطوف به قدرت نیست ولی اصحاب قدرت را نقد میکند.
وی تصریح کرد: جریانهای دانشجویی دنیا و ایران احساس میکند که قدرتی پشت پرده حضور دارد پس وضع موجود را نقد میکند.
مدیرمسئول روزنامه جوان با بیان اینکه آن چیزی که دانشجو را به عرصه نقد میکشاند شاخصهای اصلی دوری از قدرت و ثروت است، افزود: کسی که به این اصول متکی باشد محافظهکار نمیشود.
وی با تاکید بر اینکه جوان دانشجو دارای روح عدالتخواهی است، گفت: جریان دانشجویی در ایران در سال 1327 شکل گرفت.
گنجی خاطرنشان کرد: در این سالها جریان دانشجویی در ایران دارای 2 قله قبل و بعد از انقلاب اسلامی است که در هر دو ما شاهد روحیه و حرکت ضد آمریکایی بودیم.
وی با اشاره به اینکه در سال 1332 جریان ضدآمریکایی در ایران وجود داشت، افزود: انقلاب اسلامی با جوهره دینی جبهه ضد استکباری شکل گرفت.
مدیرمسئول روزنامه جوان با بیان اینکه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران تشکلهای دینی در دانشگاهها نداشتیم و تفکر غالب مارکسیستی بوده است، اظهار کرد: جامعیت دین ابزار مبارزه امام خمینی (ره) با استکبار جهانی بود.
وی تاکید کرد: جریان مجاهدین خلق در سالهای 44 تا 1354 به این نتیجه رسید که برای مبارزه با رژیم پهلوی به مارکسیسم تغییر ایدئولوژی نیاز است.
مدیرمسئول روزنامه جوان با تصریح بر اینکه جریانات سیاسی همواره از هیجانطلبی جریان دانشجویی در راستای مبارزه با قدرت کار کشیدند، افزود: نباید از افراط و تفریط دچار ضعف فکری شویم.
گنجی عنوان کرد: جریان دانشجویی ما از فرصتهای خود به راحتی عبور میکند و بیشترین وقت خود را در خوابگاهها به خوشگذرانی میگذرانند.
وی با اشاره به اینکه نگاه نقادانه در دانشگاهها فراتر از مسائل سیاسی است، تصریح کرد: نگاه سیاسی به دانشجو در بعضی از موارد اشتباه بوده و نگاه نقادی دانشجویان از روی جسارت و کنجکاوی است.
انتهای پیام/
نظر شما