به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از اصفهان، مرتضي يراقيفرد، دبير اجرايي جشنواره ملي نوآوري و شكوفايي كوهرنگ در نشست خبري با خبرنگاران رسانههاي گروهي با اشاره به برنامههاي برگزاري اين جشنواره اظهار داشت: جشنواره اختراعات کوهرنگ براي رونمايي از اختراعات مورد تأييد بنياد ملي نخبگان و توجه ويژه به آنها برگزار ميشود و اقدامات مختلفي در حاشيه آن اجرا ميشود.
وي با بيان اينکه توجه به موضوع تجاريسازي اختراعات مخترعان نخبه در دستور کار ما قرار گرفته است، تصريح کرد: به دنبال آن هستيم که حمايتهاي ويژهاي از نخبگان را در دستور کار قرار دهيم و در اين راستا، ارگانهاي ديگر بايد حمايتهاي لازم را از ما به عمل آورند و اضافه شدن بخشهاي جنبي در نمايشگاه امسال نيز با هدف حمايت از مخترعان نخبه بود.
دبير اجرايي جشنواره ملي نوآوري و شكوفايي كوهرنگ با بيان اينکه اختراعات ارائه شدن به جشنواره امسال در حوزههاي تجهيزات پزشکي، کشاورزي، صنايع غذايي، شيمي، برق و مکانيک بوده، گفت: در زمينه تجاريسازي نيز 20 شرکت طرحهاي خود را ارائه کردهاند که آثار آنها در نمايشگاه به نمايش در ميآيد.
وي با بيان اينکه معرفي نهادهاي متولي در دستور کار ما قرار گرفته، ادامه داد: به دنبال آن هستيم که ارتباط مخترعان با مراکز رشد، صاحبان صنايع و سرمايهگذاران را بيشتر کرده و در اين راستا برنامههايي در دستور کار قرار گرفته است.
يراقيفرد بخش فنآفرينان را از ديگر بخشهاي جانبي اين جشنواره خواند و گفت: شرکتهاي صاحب فناوري در اين نمايشگاه، فناوريهاي خود را به نمايش ميگذارند و مشاورههاي مناسبي در حاشيه آن به شرکتکنندگان ارائه ميشود.
وي استفاده از بخش کتابهاي تخصصي را از ديگر ويژگيهاي جشنواره عنوان کرد و اظهار داشت: مشاوران متخصص حوزههاي مختلف در اين راستا فعاليتهاي بسياري داشته و برنامههاي مختلفي در اين زمينه اجرا ميشود که از آن جمله ميتوان توجه به طرحهاي کسب و کار، ارزشگذاري فناوري و روند ثبت اختراع را عنوان کرد.
دبير اجرايي جشنواره ملي نوآوري و شكوفايي كوهرنگ اضافه کرد: همچنين کتابهاي چاپ شده در بخش نوآوري، فناوري، فعاليتهاي دانشبنيان و تجاريسازي ايده در نمايشگاه به نمايش در ميآيد.
پايان پيام/
نظر شما