به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از منابع خبری، پس از گذشت 43 سال بار دیگر انگلیس با چراغ سبز آل خلیفه به منطقه بازگشت و توافقنامه برای حضور نیروهای انگلیسی در آب های بحرین به امضاء رسید امری که منجر به دخالت بیشتر لندن در مسائل منطقه شده و قطعاً به ضرر کشورهای حوزه خلیج فارس است.
اما بیشترین توجهات رژیم منامه اکنون به گسترش احاطه و سرکوب انقلابیونی است که نمایش انتخاباتی پادشاه بحرین را ناکام گذاشته اند و حضور ناوگان روباه پیر در آب های بین المللی به معنای تنگ تر شدن عرصه بر مخالفان و تهدیدی جدی علیه ادامه روند مسالمت آمیز انقلاب در بحرین است.
از سوی دیگر خلیج فارس منطقه راهبردی به حساب می آید از آنجا که 60 درصد نفت دنیا از تنگه هرمز ترانزیت شده و به همین سبب انگلیس به دنبال حضور دائمی در آن برای تضمین و تأمین منافع شرکت های نفتی و صنایع وابسته به آنها است.
جنبش بحرینی ها نیز خطر سقوط حمد را قوت بخشیده و حکومت بحرین با باز کردن پای بیگانگان به کشور خود، هر زمان که نیازمند کمک قوای سرکوب و خفقان باشد می تواند کاملاً بر روی آنها حساب باز کند. البته این سیاست آل خلیفه پیش از این نیز سابقه دارد و ناوگان پنجم دریایی آمریکا در بحرین، بزرگترین پایگاه واشنگتن در خلیج فارس به شمار می رود و منامه با گره زدن منافع خود به آمریکا و انگلیس در تلاش است تا نظر آنها را برای ادامه حضور در این منطقه جلب و در مواقع مقتضی از آنان برای مهار جریان های معارض داخلی استفاده کند.
بی جهت نیست که پادشاه مبالغ هنگفتی را تاکنون صرف خرید تسلیحات از انگلیس کرده است زیرا با برقراری روابط دو جانبه نزدیک، حمایت محض و سکوت آنان را در قبال جنایان رژیم علیه فعالان سیاسی بدست آورده و به سیاست های خصمانه در بحرین ادامه می دهد.
پایان پیام/
نظر شما