ضرورت بهره گیری ازشرکت‌های دانش بنیان/ دستگاه‌های تاثیرگذار دراقتصاد مقاومتی کمرنگ هستند

خبرگزاری شبستان: استاندار گیلان با تاکید بر بهرگیری از شرکت‌های دانش بنیان و علم و فنون روز، اظهار کرد: نقش دستگاه‌های تاثیرگذار در زمینه اقتصاد مقاومتی بسیار کمرنگ است و باید اصلاح شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، محمدعلی نجفی، استاندار گیلان امروز(15 آذر) در آیین افتتاح نمایشگاه توانمندی‌های پژوهشی گیلان که در محل نمایشگاهی وارش رشت برگزار شد، با تبریک تقارن هفته پژوهش و فناوری با روز دانشجو، گفت: این عرصه فرصت مناسبی برای ارایه هنرهنرمندان و توان نخبگان و پژوهشگران است.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که امسال را سال اقتصاد مقاومتی نامگذاری کرده اند، افزود: ما مسئولین جزء کارهای اولیه خود، دو رسالت مهم دیگر را باید دنبال کنیم و آن استفاده از شرکت‌های دانش بنیان و علم و فنون روز است.

دکتر نجفی با بیان اینکه استان گیلان همیشه جزو استان‌های نخبه پرور و پیشرو در علم بوده اما این روزها عقب نشسته است، تصریح کرد: با استفاده از فرصت‌های شغلی درون استان و علم و فناوری‌های روز می توان از این نعمت الهی بهره برد.

وی اظهار کرد: با توجه به دستور رییس جمهور و برنامه دولت تدبیر و امید که عزم جدی برای تقویت این بخش ایجاد کرده‌اند انتظار می رود که این عقب ماندگی که در سال‌های اخیر فاصله چشم گیری را بین سند توسعه 20 ساله ایجاد کرده، جبران کنیم.

دکتر نجفی در ادامه با گله مندی از عملکرد برخی دستگاه‌ها، افزود: نقش دستگاه‌های تاثیرگذار در زمینه اقتصاد مقاومتی بسیار کمرنگ است و باید اصلاح شود.

وی اذعان کرد: ما به جد دنبال اختصاص اعتبار خوب برای نخبگان و پژوهشگران موفق هستیم تا این فاصله پر شود.

دکتر نجفی در ادامه با اشاره به اینکه بسیاری از هنرمندان همچون فرش بافان گیلانی با علاقه کار می‌کنند و نیاز ما نیز به فرش دستبافت مسلم است، گفت: برای رسیدن به یک اشتغال با کمترین امکانات باید برای حفظ علاقه‌مندی این هنرمندان حمایت خوبی از آنان انجام شود.

وی اظهار کرد: ما می توانیم در این زمینه با کمترین امکانات یک شغل ایجاد کنیم ولی بخاطر کم توجه ای در 10 سال اخیر در بحث تولید ابریشم به یک‌نهم رسیده ایم که این امر موجب شده جایی که هنرمندان ما می‌توانستند قوی‌تر ظاهر شوند، با مشکل مواجه باشند.

دکتر نجفی با بیان اینکه متاسفانه امروز فرش‌های دست بافت گیلان به نام قم و کاشان در بازار عرضه می‌شوند، اضافه کرد: رقابتی بین استان ما و استان‌های دیگر نداریم اما وظیفه داریم از کسانی که با کمترین امکانات در اقتصاد کشور و جامعه تلاش می کنند حمایت کنیم تا در این عرصه باقی بمانند.

وی بی‌توجهی به هنر صنایع‌دستی گیلان از جمله رشته‌دوزی و... را که می تواند با کمترین سرمایه به اقتصاد خانواده و استان کمک کند را راهی برای استفاد از تولیدات داخلی و جلو گیری از ضرر عنوان کرد و افزود: ما در هیچ کجا بحث صنعت دریا محور نداریم و استان گیلان باید در این زمینه سرمایه گذاری کرده و با ایجاد اشتغال از این فرصت بهره بگیریم که متاسفانه به آن هم کم توجه‌ای، نکرده ایم.

گفتنی است، نمایشگاه توانمندی‌های پژوهشی و فناوری استان گیلان که با هدف ارائه و ارزیابی فعالیت‌های پژوهشی و فناوری یکساله دانشگاه‌ها، موسسات پژوهشی، مراکز رشد و پارک‌های علم و فن اوری، صنایع دستی و دشتگاه‌های اجرایی برگزار شده است با 44 غرفه تا 19 آذر با برپایی همایش تجلیل از پژوهشگران برتر استان به کارخود پایان خواهد داد.

 

پایان پیام/

کد خبر 422503

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha