به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تالش، سيد جلال سيد محمدی، معاون سياسی اجتماعی فرماندار تالش در جلسه شورای هماهنگی ثبت وقايع حياتی این شهرستان با اشاره به اهميت ثبت وقايع چهارگانه حياتی، گفت: آمار به روز و به هنگام ولادت و فوت برای برنامه ريزی های اقتصادی، اجتماعی، سياسی و فرهنگی و زيربنای توسعه پایدار کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی با بیان اینکه پايه و اساس هر نوع برنامه ريزی انسانی در کشور اطلاعات و آمار می باشد، افزود: بخش مهمی از اين مسئوليت مهم که تهيه اطلاعات و آمار انسانی می باشد بر عهده سازمان ثبت احوال است.
معاون سياسی اجتماعی فرماندار تالش به نقش مهم سازمان ثبت احوال در تحقق دولت الکترونيک اشاره و تصريح کرد: سازمان ثبت احوال تنها نهادی است که با در اختيار داشتن اسناد سجلی و هويتی تمام ايرانیان می تواند نقش کليدی و تاثير گذار در تحقق دولت الکترونيک داشته باشد.
این مقام مسئول اضافه کرد: تهيه و ارائه آمار و اطلاعات انسانی به ساير نهادها و ارگان ها و صدور کارت شناسايی ملی هوشمند برای تمام اتباع ايرانی از اقدامات مهم اين سازمان است.
وی ادامه داد: همکاری در ثبت وقایع حیاتی و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی ثبت به موقع ولادت و فوت نقش مهمی در توسعه کشور دارد.
معاون فرماندار تالش بیان کرد: ائمه جمعه و جماعات با برخورداری از فکر و تریبون های مساجد و منابر دارای نفوذ والا در بین آحاد مردم هستند و می توانند در اطلاع رسانی و فرهنگ سازی ثبت به موقع ولادت و فوت نقش ویژه ای داشته باشند.
سید محمدی در پایان گفت: شوراهای اسلامی،دهياران،استادان دانشگاه ها و معلمان،مراکز بهداشتی و درمانی و مسئولين ذيربط نیز می توانند نقش موثر و اساسی در ثبت وقايع حياتی داشته باشند.
گفتنی است، در پایان این جلسه رییس اداره ثبت احوال تالش، با ارائه گزارش کاری به چگونگی ثبت وقايع حياتی چهارگانه و آمار آن در 6 ماهه ابتدای سال جاری پرداخت.
پایان پیام/
نظر شما