ارتقاء کانون‌های فرهنگی وهنری مساجد نگاه فرهنگی مسئولان را می طلبد

خبرگزاری شبستان:رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی صومعه سرا با بیان اینکه در سال گذشته 39 کانون فرهنگی‌هنری مساجد در این شهرستان فعالیت می‌کردند، گفت: در سال جاری این میزان به 54 کانون افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعه‌سرا، سیدمحمود رزمگیر، رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی صومعه سرا امروز (15آذر) در نشست هم اندیشی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد این شهرستان اظهار کرد: شهرستان صومعه‌سرا از لحاظ کمیت کانون‌های فرهنگی  هنری مساجد جز شهرستان‌های رده بالای استان گیلان است.

وی با بیان اینکه صومعه‌سرا با وسعت کمتر نسبت به شهرستان‌های دیگر استان دارای بیشترین کانون‌های فرهنگی‌هنری است، افزود: این شهرستان در سال قبل دارای 39 کانون فرهنگی هنری مساجد بود.

رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی صومعه سرا با بیان اینکه تعداد کانون‌های مساجد امسال نسبت به سال گذشته به 49 کانون افزایش یافته است، گفت: برای پنج کانون دیگر مجوز گرفته اند که در مجموع در حال حاضر 54 کانون فرهنگی و هنری در شهرستان صومعه سرا فعالیت می‌کند.

رزمگیر تصریح کرد: با توجه به شرایط پیش آمده که نگاه‌ها به این سمت است و با پیگیری‌های مسئول کانون تخصصی کتابخانه‌ای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گیلان و سیاست های کشور، شاهد تحولات خوبی در این راستا هستیم.

وی با بیان اینکه کانون‌های مساجد می‌توانند نقش خط مقدم در مسائل فرهنگی را داشته باشند، خاطرنشان کرد: کانون‌ها چون در قلب روستا هستند می‌توانند به صورت نقطه‌ای و متمرکز کار کنند و موثر باشند.

رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی صومعه سرا با بیان اینکه تا سال گذشته میزان اعتبار کمک به کانون های فرهنگی 500 هزار تومان بود، اظهار کرد: این مبلغ به یک میلیون و 100 هزار تومان افزایش یافته که همه این اعتبارات بستگی به نوع فعالیت‌های کانون‌ها دارد.

رزمگیر با بیان اینکه نقش ارشاد باید از نقش رابط خارج و پررنگ تر شود، افزود: اگر این شرایط در اختیار این نهاد قرار بگیرد می‌تواند مشوق خوبی برای کانون‌های فعال شهرستان باشد.

وی گفت: با وجود این میزان کانون فرهنگی و هنری مساجد در شهرستان یک نگاه فرهنگی از جانب مسئولان را می‌طلبد که نگاه ویژه ای باشد و دست کانون ها در این امر گرفته شود.

ابراهیم محمدزاده، مسئول کانون تخصصی کتابخانه‌ای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه خش فرهنگی دیربازده است و دیر جواب می‌دهد و مسئولان به سراغ کارهای زودبازده می‌روند، گفت:  بیشترین کمک به بخش فرهنگی در حال حاضر از سمت کانون های فرهنگی است، و در مجموع در دو مرحله 500 هزار تومان به کارهای فرهنگی داده می شود که شاید یک دوم کفایت هزینه‌های فرهنگی مساجد را نمی‌کند.

مسئول کانون تخصصی کتابخانه‌ای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گیلان گفت: به دلیل ارتباط مستقیم با مسئولان فرهنگی مساجد، بیش از 20 کانون فعال در شهرستان صومعه سرا دارند که چندین میلیون تومان در سال هزینه می‌کنند.

محمدزاده با بیان اینکه دلیل غیر فعال بودن برخی کانون ها کمبود بودجه است خاطرنشان کرد: مسئولان در بخش فرهنگی کمتر وارد می شوند و در این امر کوتاهی می شود، در حالیکه دشمن جوانان را مد نظر قرار گرفته و سعی دارد تفکرات غرب را در اندیشه های آنان نهادینه کند.

پایان پیام/

کد خبر 422479

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha