حجتالاسلام حمیدرضا کریمی، رئیس اداره اوقاف شهرستان رشت در حاشیه مراسم اختتامیه سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن شهرستان رشت که شب گذشته(13 آذر) در بقعه امام زادگان سید عباس(س) و سید اسماعیل(س) ساغریسازان رشت برگزار شد، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، اعلام کرد: 900 نفر از قرآن و حافظان قرآن کریم شهرستان رشت به مدت هفت روز در 6 رشته با یکدیگر به رقابت پرداختند.
وی خاطرنشان کرد: این دوره از مسابقات در دو مقطع سنی شکوفهها( زیر 16 سال) و بزرگسالان( بالای 16 سال) و در دو بخش خواهران و برادران در بقعه خواهر امام(س) رشت برگزار شد.
رئیس اداره اوقاف شهرستان رشت یادآور شد: این دوره از مسابقات در رشتههای حفظ (حفظ 1جزء، 5/2 جزء، 5 و 10 جزء، 20 جزء و کل قرآن کریم)، قرائت، ترتیل، اذان و مفاهیم تخصصی برگزار شده است.
وی با بیان اینکه تنها در رشته حفظ سه نفر برتر به مرحله استانی راه پیدا میکنند، گفت: در سایر رشتهها نفرات اول تا پنجم به مسابقات استانی قرآن کریم راه مییابند.
کریمی یادآور شد: در مراسم امروز از 87 نفر از برگزیدگان مسابقات مرحله شهرستانی قرآن کریم شهرستان رشت با اهدای لوح تقدیر و کارت هدیه قدردانی شد.
وی هدف از برگزاری مسابقات قرآن در هر سطحی در کشور را گسترش فرهنگ قرآنی دانست و گفت: شهرستان رشت از نظر پیشینههای فرهنگی و مذهبی در برگزاری مسابقات قرآنی و دورههای تربیت حافظ، گامهای خوبی برداشته است.
رئیس اداره اوقاف شهرستان رشت با اشاره به برگزاری دورههای حفظ و آموزش روخوانی قرآن کریم در بقاع متبرکه، مساجد و اماکن متبرکه شهرستان رشت، گفت: گسترش فرهنگ قرآن در شهر، از آسیبهای اجتماعی و فرهنگی موجود را میکاهد.
وی با اشاره به احادیث و روایات، اظهار کرد: جوانی که قرآن میخواند، قرآن با خون و گوش او آمیخته میشود و تا جایی پیش میرود که این جوان عامل به آموزههای قرآنی شود.
کریمی، هدف از قرائت و حفظ قرآن کریم را عمل به آموزههای انسانساز آن دانست و گفت: قرآن برای نگهداری در قفسه کتابخانه، برای مراسم عقد و ختم نیست، قرآن را باید در حافظه و سینهها نگهداری و به آن عمل کرد.
پایان پیام/
نظر شما