حجت الاسلام ولی عادلی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان اهل قرآن بودن و خانواده قرآنی داشتن را توفیق بزرگی دانست و اظهار کرد: از ویژگیهای مهم ائمه(سلام الله علیها) انس آنان با قرآن کریم بوده است.
وی، انس با قرآن کریم را از توفیقات بزرگ الهی دانست و گفت: خداوند انس با بهترین هدیه خود به پیامبر اکرم(صل الله علیه و اله) و بزرگترین معجزه پیامبران الهی را نصیب هر کسی نمیکند.
حجت الاسلام عادلی با تاکید بر لزوم شکرگزاری از نعمت انس با قرآن کریم، اعلام کرد: جوامع غربی به علت دور افتادن از ارزشهای انسانی که نتیجه فاصله گرفتن از دین و معنویت است دچار گسست اخلاقی و تزلزل بنیانهای خانوادگی هستند.
وی، قرآن کریم را هدف ساز، روشنگر، راهنما و انسانساز معرفی کرد و گفت: خداوند به خانوادهای که در آن کلام الهی قرائت، حفظ و عمل میشود، نظر خاص دارد.
حجت الاسلام عادلی نتیجه خو گرفتن به ارزشهای غیرالهی و غیرانسانی مانند انس با فیلمهای ماهوارهای را تباهی و سست شدن پایههای اعتقادی انسان خواند و خاطرنشان کرد: آنچه یک فرد، یک خانواده و یک جامعه برای رسیدن به حقیقت زندگی نیاز دارد در قرآن کریم بیان شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان با اشاره به فعالیت خیرین مدرسهساز و مسجدساز در کشور و لزوم نیاز به فعالیت خیرین در حوزه ساخت مکانهای آموزش قرآن، اظهار کرد: باید به سمتی حرکت کنیم که محیطهای آموزشی قرآنی توسط خیرین احداث شود.
وی تصریح کرد: کشور به حرکت جهادی برای احداث محیطهای آموزش قرآن نیاز دارد.
حجت الاسلام عادلی در خصوص مسابقات مرحله شهرستانی قرآن کریم در شهرهای گیلان، گفت: مسابقات مرحله شهرستانی قرآن کریم در استان از هفتم آبان سال جاری آغاز شده و در 11 آذر به پایان رسید.
وی، هزینه مسابقات قرآن مرحله شهرستانی و استانی قرآن کریم گیلان را در یک سال 300 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: سازمان اوقاف با اینکه نهادی فرهنگی است اما بودجه فرهنگی مصوب از سوی دولت ندارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان اذعان داشت: 50 میلیون تومان از هزینه مسابقات مرحله شهرستانی و استانی گیلان از سوی استانداری تامین میشود.
پایان پیام/
نظر شما