مهدی زندیه وکیلی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی توسعه روستایی برای جمعی از دهیاران استان مرکزی در روستای ضامنجان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: کارگاه آموزشی توسعه روستایی به منظور بررسی راهکارهای توسعه با بهره گیری از توانمندی های روستائیان با شرکت جمعی از دهیاران و بخشداران استان مرکزی در روستای ضامنجان از توابع شهرستان اراک برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه استان مرکزی توسط معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور بعنوان پایلوت برگزای دوره های آموزشی توسعه روستایی انتخاب شده، بیان کرد: اولین کلاس از این دوره های آموزشی در روستای ضامنجان برگزار شد و متعاقبا در تعدادی دیگر از روستاهای استان مرکزی نیز برگزار خواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی ادامه داد: شرکت کنندگان در این دوره آموزشی از مباحث استاد خوارزمی مشاور معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور بهره مند شدند.
زندیه وکیلی اضافه کرد: کارگاه های آموزشی توسعه روستایی با هدف آگاهی بخشی، توانمندسازی و ارتقاء سرمایه های انسانی در سطح روستاها برگزار می شود.
وی ادامه داد: تشکیل این کلاس ها گام موثری برای ایجاد اعتماد، وفاق، هبستگی و مشارکت مردمی به منظور توسعه نوین و بهره مندی از سرمایه های خورد روستایی جهت رشد و توسعه روستاها محسوب می شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی شناخت شیوه های کسب مهارت و علم آموزی و کسب تجارب از طریق شبکه های مجازی و برقراری ارتباط با جامعه جهانی با بهره مندی از IT را از دیگر اهداف برگزاری این کارگاه ها و دوره های آموزشی دانست و بیان کرد: ایجاد رغبت بیشتر به صنایع دستی و تولیدات روستایی با همکاری، مشارکت در استفاده بهینه از سرمایه های خورد برای تاسیس کارگاه های تولیدی و ارتقاء صنعت کشاورزی از دیگر اهدافی است که در این کارگاه های آموزشی دنبال می شود.
راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهی در استان مرکزی
زندیه وکیلی در بخش دیگری از سخنانش از راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهی در این استان خبر داد و گفت: در آینده نزدیک با همکاری تعدادی از دهیاری ها و شوراهای اسلامی استان یک مرکز تحقیقات گیاهی برای مطالعه و تولید گیاهان دارویی و سایر محصولات در این استان راه اندازی می شد.
وی با اشاره به اینکه این مرکز برای مطالعه و تحقیقات در رابطه با گیاهانی مانند گیاه استویا که دارای ارزش افزوده است، در این منطقه راه اندازی می شود، ادامه داد: این اقدام نمونه ای از تغییر و تحول در بحث کشاورزی و استفاده از روش های نوین کشاورزی است.
پایان پیام/
نظر شما