به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تالش، علی فتح اللهی، فرماندار تالش در جلسه مشورتی با دهیاران این شهرستان بر لزوم فرهنگ سازی و ترويج فرهنگ بيمه در بين کشاورزان، روستاییان و عشاير تاکید کرد و افزود: با توجه به اقدامات دولت تدبير و اميد در اجرای طرح سلامت و با هدف رفع نگرانی های مردم بايد ساماندهی نهادينه ای در راستای مزايای اين طرح برای روستاییان و عشاير صورت گيرد.
وی افزود: به منظور تشويق و ترغيب كشاورزان جهت عضويت در صندوق بيمه اجتماعی کشاورزان، روستایيان و عشاير، ستاد راهبردی صندوق بيمه اجتماعی کشاورزان، روستایيان و عشاير در شهرستان و بخش های تابعه شهرستان تالش تشكيل می شود.
دکتر هانی قلی پور، مدير صندوق بيمه اجتماعی کشاورزان و عشاير استان گیلان نیز در این جلسه با اشاره به مزايای طرح بيمه اجتماعی کشاورزان، روستاييان و عشاير، اظهار کرد: اين صندوق با هدف زير پوشش قرار دادن بيمههای اجتماعی برای کشاورزان، عشاير و روستاییان تاسيس شده و افراد با دارا بودن 18 سال تمام و بدون محدوديت سنی می توانند در اين صندوق عضو و از مزايای آن برخوردار شوند.
وی افزود: سالانه حق بيمه هر فرد بيمه شده 120 تا 300 هزار تومان می باشد.
مدير صندوق بيمه اجتماعی کشاورزان و عشاير گیلان در خصوص نحوه عضويت در اين صندوق خاطرنشان کرد: کشاورزان، روستاييان و عشاير می توانند برای عضويت در صندوق به کارگزاری های صندوق بيمه اجتماعی کشاورزان، روستاييان و عشاير در شهرستان مراجعه کنند.
این مقام مسئول در خصوص مزايای اين طرح نيز گفت: بهره مندی از مزايای بازنشستگی، برخورداری بازماندگان تحت تکفل بيمه شده متوفی از مستمری،بهره مندی از حقوق کار افتادگی و نقل و انتقال سوابق بيمه را از جمله مزايای بيمه اجتماعی روستاییان و عشاير ذکر کرد.
دکتر قلی پور در پایان با تقدير از حمايت فرماندار تالش بر همکاری بخشداری ها، دهياران و شوراهای اسلامی، ادارات و نهادها در اجرا و گسترش اين طرح ملی تاکيد کرد.
نادر خوارزمی، معاون عمرانی و برنامه ريزی فرمانداری تالش نيز در اين جلسه در خصوص تشکيل و حمايت از تعاوني های دهياران گفت: دولت توسعه تعاونی های روستايی و دهياران را در دستور کار خود قرار داده است.
وی افزود: با توجه به اينکه دولت نگاه ويژه ای به مناطق محروم روستايی دارد، دولت با تشکيل شرکت های تعاونی دهياران، گامهای ارزشمندی در راستای توسعه روستاها، فقرزدايی و استفاده از قابليت ها و ظرفيت های روستاها برداشته است.
خوارزمی گفت: هدف از تشکيل شرکت تعاونی های دهياری ها درآمد زايی، خود کفايی و کاهش هزينه های اجرايی و افزايش کيفيت فنی پروژه ها و به طور کلی مشارکت دهياری ها در بخش های عمرانی وخدماتی بوده است.
گفتنی است، همکاری و حمايت ويژه از اجرای طرح بيمه روستایيان و عشاير شهرستان، شناسايی مشكلات و موانع موجود شركت ها در راستای رفع آنها و ارائه راهكار مناسب به جهت پويايی ساختار شركت های ياد شده، تشکيل جلسه ای به محوريت فرمانداری با حضور بخشداران، شركت هاي تعاونی دهياری ها، اداره تعاون،كار و رفاه اجتماعي، امور مالياتی ،تامين اجتماعی شهرستان،ثبت آمار پروانه ساختمانی صادره بخش ها در سامانه نرم افزاری تعريف شده توسط دهياران و كارشناسان فنی دهياری ها از مهمترين مصوبات اين جلسه بود.
پایان پیام/
نظر شما