به گزارش خبرگزاری شبستان، حبیب الله بهمنی بابیان اینکه برگزاری جشنواره هایی چون فیلم پلیس مناسب است گفت: این جشنواره با برنامه ریزی درست می تواند از فیلمسازان حمایت کرده تا آثار تولید شده از جنس دغدغه های پلیس باشد.
وی خاطرنشان کرد: تاثیر اصلی فیلم ها باید در اکران عمومی دیده شود نه در جشنواره های موضوعی. معتقدم که برگزاری جشنواره گامی در جهت تشویق فیلمسازان است.
این کارگردان سینما در ادامه به تعامل هنرمندان و پلیس اشاره کرد و یادآور شد: این تعامل باید دو سویه باشد. نیروی انتظامی بتواند نیازهای اصلی هنرمند برای ساخت فیلم های پلیسی-اجتماعی برآورده سازد.
وی در ادامه تصریح کرد: فیلمساز باید در ساخت فیلم های پلیسی - اجتماعی از شعارزدگی پرهیز کند چرا که شعارزدگی باعث سطحی ساخته شدن فیلم ها می شود.وقتی موضوع فیلم دغدغه یک فیلمساز نباشد، به طور حتم فیلمی که ساخته می شود بسیار نازل و سطحی خواهد بود و این خطری است که اکثر فیلمسازان ما به خصوص کسانی که در حوزه اجتماعی کار میکنند، با آن مواجه هستند.
ایجاد امنیت اجتماعی با فرهنگ جامعه ارتباط مستقیم دارد
وی در ادامه تصریح کرد: اگر فرهنگ سازی توام با آموزش صحیح باشد و نیازهای اجتماعی به جامعه منتقل شود در نتیجه فرهنگی بوجود میآید که افراد را به سمت هنجارهای اجتماعی سوق خواهد داد. این اتفاق زمانی رخ می دهد که ارتباط درستی میان رسانه و مخاطب به وجود آید و در این زمان فرهنگ بوجود می آید و بسیاری از معضلات اجتماعی حل خواهد شد.
این کارگردان بیان داشت : تلاش هایی که نیروی انتظامی در چند سال اخیر انجام داده قابل تقدیر است به طور مثال ، در کلان شهر تهران با این گستردگی اگر فرهنگ سازی صورت نمیگرفت کنترل آن معضل بزرگی بود اما خوشبختانه امروز شاهد امنیت آن هستیم که در نتیجه تلاش های نیروی انتظامی است.
براساس گزارش ستاد خبری چهارمین جشنواره فیلم پلیس، بهمنی در پایان تاکید کرد: در حال حاضر اکثر فیلم های اجتماعی-پلیسی بازتاب ذهن هنرمند است تا واقعیت های جامعه. اگر بخواهیم این گونه فیلمها را به واقعیات جامعه نزدیک کنیم باید ارتباط سینماگر و پلیس افزایش یابد.
پایان پیام/
نظر شما