به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمد علی قاسم زاده نداف، فرماندار بیرجند، عصر گذشته (7 خرداد) در مراسم افتتاح دهمین دفتر خدمات زیارتی، گردشگری و مسافرتی خراسان جنوبی اظهار کرد: بهتر است که تمامی دفاتر خدمات زیاتی علاوه بر ارائه خدمات زیاتی در صنعت گردشگری نیز ورود پیدا کنند و در این زمینه نیز فعالیت داشته باشند.
وی افزود: گردشگری مانند سکه دورویی است که بازدید از اماکن تاریخی، مذهبی و دیدنی تنها یک روی این سکه است که خوب است ولی نباید گردشگری تنها به این موارد منحصر شود.
وی تاکید کرد: آثار و ابنیه تاریخی نشانگر تمدن، فرهنگ و دور اندیشی گذشتگان هر ملت و منطقه است که باید برنامه های گردشگری این موارد نیز مورد توجه قرار گیرند.
فرماندار بیرجند افزود: فعالیت در زمینه صنعت گردشگری یک نوع سرمایه گذاری است که نتایج آن در بلند مدت مشاهده می شود.
وی با تاکید بر اینکه باید امروز کارهایی ماندگار مانند آنچه از گذشته گان برای ما به یادگار مانده است انجام دهیم خاطرنشان کرد: بسیاری از آثار تاریخی ما طوری معماری و ساخته شده اند که با گذشت چندین سال از عمر آن هنوز سالم و مکانی برای بازدید مردم هستند.
قاسم زاده نداف با اشاره به اینکه باید بتوانیم جشنواره های مختلف در زمینه معرفی استان و جاذبه های گردشگری آن به صورت شهرستانی برگزار کنیم، اظهار کرد: با توجه به برگزاری جشنواره زرشک و عناب در آینده نزدیک در این شهرستان باید تلاش کنیم که نهایت بهره برداری را در جهت جذب گردشگر و معرفی جاذبه های گردشگری شهرستان از این جشنواره داشته باشیم.
مدیر کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: دفتر خدمات زیارتی، گردشگری و مسافرتی عماد دهمین دفتر از این نوع دفاتر در استان خراسان جنوبی است که در شهرستان بیرجند افتتاح می شود.
رضایی افزود: هم اکنون یک دفتر خدمات زیارتی، گردشگری و مسافرتی در شهرستان بیرجند و یک دفتر دیگر نیز در شهرستان بشرویه آماده افتتاح و پرونده 3 دفتر دیگر نیز در دست بررسی است.
وی با بیان اینکه کشور ایران جزو 10 کشور برتر دنیا در زمینه وجود جاذبه های گردشگری است، ادامه داد: متاسفانه تاکنون علی رغم حمایت های دولت نهم و دهم صنعت گردشگری ما رونق چندانی نداشته است.
رضایی صنعت گردشگری را سومین صنعت پر درآمد جهان دانست و افزود: باید بتوانیم آنگونه که شایسته است با توجه به پتانسیل های موجود از این صنعت در کشور ما به طبع آن در استان خراسان جنوبی بهره برداری شود.
وی با بیان اینکه نباید صنعت گردشگری وابسته به دولت باشد، گفت: ما باید به سمت خصوصی سازی این صنعت پیش برویم و در کنار آن نظارت های خود بر عملکرد واحد های خصوصی را افزایش دهیم.
مدیر کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه امروز ما به کویر به عنوان یک تهدید نگاه نمی کنیم، گفت: کویر فرصت خوبی برای گردشگری است و ما نیر در خراسان جنوبی با داشتن کویری امن، سالم و دست نخورده به دنبال رونق این صنعت هستیم.
رضایی از راه اندازی کمپینگهای گردشگری کویری در این استان خبر داد و یادآور شد: فراهم ساختن زیر ساخت های در برای مناطق کویری با حداقل هزینه امکان پذیر است.
پایان پیام/
نظر شما