به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، "علی جنتی" وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با وزیر اطلاع رسانی بنگلادش با تاکید بر این مطلب گفت: متاسفانه امروزه کشورهای اسلامی از اختلافات زیادی رنج می برند و جریان های افراطی گری در خاورمیانه و آفریقا رشد کرده اند و حوادثی که در عراق و سوریه از سوی داعش اتفاق می افتد و افراطی گری های برخی گروهک ها در نیجریه و آفریقا انسان را متاثر می کند.
وی افزود: رسانه ها همواره در آگاهی بخشیدن به مردم و روشن گری و افشای برخی از جنایات عناصر تند رو نقش موثری دارندو می توانند منجر به ایجاد وحدت بین کشورهای اسلامی و رفع اختلافات میان آنها شوند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: امیدوارم در اجلاس وزاری اطلاع رسانی کشورهای اسلامی از طریق قطعنامه هایی که به تصویب خواهد رسید؛ وضع رسانه های جمعی به سامان برسد تا وحدت میان کشورهای اسلامی را تحکیم بخشد.
جنتی گفت: جریان های تندرو در جهان امروز چهره اسلام را در دنیا مشوش کرده اندو اقدامات افراطی گری برخی از گروهک ها در منطقه خاورمیانه و آفریقا باعث شده است تا کشورهای غربی از دین اسلام زده شوند و نسبت به آن تنفر پیدا کنند.
وی ادامه داد: برای رفع این چهره غلط از اسلام که در اذهان جهانی نقش بسته است لازم است کشورهای اسلامی با یکدیگر همفکری کنند تا چهره واقعی اسلامی به جهانیان شناسانده شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به پیشنهاد ایران در سازمان ملل برای نامگذاری سالی با عنوان سال گفتگوی تمدن ها و تصویب آن از سوی این سازمان افزود: سال گذشته نیز رییس جمهور کشور ایران با پیشنهاد جهان عاری از خشونت و افراطی گری و تصویب آن در مجمع عمومی سازمان ملل به مقابله جهانیان با خشونت تاکید کرد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: تمامی خشونت ها و افراطی گری هایی که جهان اسلام را در بر گرفته این ضرورت را ایجاد می کند تا تمامی ملت ها و دولت های اسلامی با یکدیگر متحد شوند تا اسلام واقعی را به جهانیان معرفی کنند.
وی افزود: تروریست ها علاوه بر بهره گیری از اینترنت برای پیشبرد اهداف وحشیانه خود از بسیاری دیگر از فناوری های اطلاعاتی از جمله شبکه های اجتماعی مثل وایبر، واتس آپ، فیس بوک و... استفاده می کنند و ما نیز باید در جهت مقابله با تندروری ها و خشونت های آنها از این فناوری ها استفاده های لازم را ببریم.
جنتی با اشاره به روابط دیرینه و عمیق ایران و بنگلادش گفت: کشور ایران جزو اولین کشورهایی بود که استقلال بنگلادش را به رسمیت شناخت و از همان ابتدا با این کشور موافقتنامه فرهنگی امضاء کرد که تاکنون این موافقتنامه معتبر است.
وی افزود: کشور ایران آمادگی گسترش هر گونه فعالیت فرهنگی و هنری برای توسعه روابط با کشور بنگلادش را دارد تا به مبادله اطلاعات و تجربیات در زمینه های مختلف از جمله سینمایی، تئاتر، موسیقی، هنرهای تجسمی، هنرهای نمایشی، ترجمه کتاب و ... بپردازند.
جنتی از آمادگی ایران برای برگزاری هفته فرهنگی کشور بنگلادش در تهران با هدف آشنایی مردم ایران با سنت ها، آیین ها و فرهنگ این کشور خبر داد.
در ادمه وزیر اطلاع رسانی کشور بنگلادش گفت: گروه های تروریستی از جمله داعش در تلاش هستند تا چهره نامناسبی از اسلام در جهان نشان دهند و کشورهای اسلامی باید در پاک کردن این چهره از اذهان عمومی جهان همه تلاش خود را به کار گیرند.
وی افزود: برای معرفی اسلامی واقعی در جامعه بین المللی باید از تمام توان رسانه ای از جمله اینترنت استفاده کنیم زیرا بسیاری از گروهک های تروریستی نیز از امکانات اینترنتی برای نشان دادن خشونت ها و وحشی گری های خود استفاده می کنند
وزیر اطلاعات کشور بنگلادش بر همکاری های فرهنگی و هنری بین دو کشور در حوزه های مختلف از جمله سینما، تئاتر، موسیقی، کتاب و ... تاکید کرد.
پایان پیام/
نظر شما