به گزارش خبرگزاری شبستان از قم به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما، این کتاب به قلم "مهدی رشکیانی" تالیف شده است.
کتاب عفاف در سه فصل کلیات، بایسته ها و ضرورت های عفاف در برنامه های نمایشی رسانه ملی و یافته ها و پیشنهادها تدوین شده است.
بررسی مفهوم حجاب، تمایز مفهومی عفاف و حجاب، حدود و ضوابط عفاف در آموزه های اسلامی و احکام فتاوای مراجع عظام تقلید، احکام نگاه به نامحرم، برنامه ریزی اساسی و درازمدت برای پرورش عوامل برنامه ساز، گفتمان سازی در زمینه فرهنگ عفاف و حجاب و توجه به نفوذ دشمن در فضای رسانه ای کشور از جمله موضوعات ارائه شده در این کتاب است.
در بخشی از این کتاب آمده است: بدون شک یکی از مهمترین وظایف هنجاری رسانه ها در جوامع ارزشی و اسلامی، ایجاد زمینه های کمال و رشد معنوی جامعه مخاطب از طریق فراهم نمودن بسترهای این امر است.
رسانه ملی به عنوان مهمترین رسانه کشور در فرهنگسازی و فراهم نمودن زمینه های کمال و سعادت حقیقی مخاطبان دارای نقش و اهمیت بسزایی است و یکی از پرمخاطب ترین و درنتیجه تاثیرگذارترین برنامه های این رسانه، برنامه های نمایشی است.
ارائه راهبرد و راهکار به تهیه کنندگان، عوامل تولید و دست اندرکاران این برنامه ها و تعیین خط مشی فقهی و دستورالعمل های دینی و ارزشی در روابط انسانی حاکم بر برنامه های نمایشی از جمله بیان دیدگاه های ارزشمند و متعالی مراجع عظام تقلید در خصوص موضوع عفاف و حجاب در روابط ایفاکنندگان نقش ها، می تواند در نهادینه کردن فرهنگ عفاف موثر واقع شود.
کتاب عفاف و برنامه های نمایشی رسانه ملی با تیراژ 600 جلد از سوی مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما منتشر شد.
پایان پیام/
نظر شما