سالن اجلاس سران اصفهان به بهره برداری می رسد

خبرگزاری شبستان: استاندار اصفهان در دیدار با دبیرکل سازمان همکاری کشورهای اسلامی با بیان اینکه سالن اجلاس سران اصفهان در سال آینده به بهره برداری خواهد رسید، اظهار داشت: با بهره برداری از سالن اجلاس اصفهان آمادگی بیشتری را برای میزبانی همایش ها و کنفرانس های مختلف سازمان همکاری کشورهای اسلامی خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان و به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری اصفهان، رسول زرگرپور، استاندار اصفهان در دیدار «ایاد امین مدنی» دبیرکل سازمان همکاری کشورهای اسلامی گفت: اصفهان جزء 10 نقطه گردشگری جهان است و اصفهان در سال های اخیر میزبان همایش های بین المللی در حد سران کشورها بوده است.

 

وی با بیان اینکه سالن اجلاس سران اصفهان در سال آینده به بهره برداری خواهد رسید، اظهار داشت: با بهره برداری از سالن اجلاس اصفهان آمادگی بیشتری را برای میزبانی همایش ها و کنفرانس های مختلف سازمان همکاری کشورهای اسلامی خواهد داشت.

 

زرگرپور به ویژگی های شهر اصفهان اشاره کرد و اظهار داشت: از دو دهه قبل برای حفظ بافت تاریخی شهر اصفهان قواعد و ضوابط خاصی در نظر گرفته شده است تا بتوان از اين آثار گرانبها به خوبي مراقبت كرد.

 

مدیر ارشد استان با بیان اینکه در سال ها اخیر، رفت و آمد خودرو ها بر روی پل های تاریخی و میدان نقش جهان ممنوع شده است، افزود: به مرور این محدوه ها گسترش خواهد یافت و تمام تلاش ما حفظ این میراث گرنبهاست.

 

استاندار اصفهان با اشاره به اينكه اصفهان در ماه هاي اخير ميزبان بيش از 86 هيات خارجي و همايش بين المللي ميراث ناملموس با شركت بيش از 50 كشور جهان بوده است، افزود: دولت تدبير و اميد توانسته است ارتباط عزتمند با كشورهاي مختلف جهان برقرار كند و در مدت يك سال گذشته تعداد گردشگران خارجي وارد شده به اصفهان در مقايسه با مدت مشابه قبل سه برابر شده است.

 

زرگرپور، اصفهان را قلب تپنده و دروازه  ورود به ایران دانست و افزود: اصفهان اولین استان صنعتی، جایگاه اول در گردشگری و دومین استان دانشگاهی کشور است.

 

استاندار اصفهان به جایگاه فرهنگی این استان در سطح جهان اشاره کرد و افزود:  اصفهان، با دارا بودن 20 هزار اثر تاریخی و ممتاز ، 1700 اثر تاریخی ثبت شده ملی که از این تعداد پنج اثر ثبت سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (UNESCO) شده است، جایگاه والایی در گردشگری جهان دارد.

 

وی ضمن قدردانی از نگاه عرفانی دبیرکل سازمان همکاری کشورهای اسلامی به اصفهان و آثار تاریخی این شهر ، گفت: گرچه مردم بیشتر به فیزیک آثار توجه می کنند ­و لذت می برند ولی شما عمق این آثار را هم مشاهده کردید و میراث ناملموس اصفهان را درک کرده ید.

 

استاندار اصفهان با اشاره به زندگی مسالمت آمیز ادیان مختلف در اصفهان ، اظهار داشت: در اصفهان، قرن هاست که مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان در کنار مسلمانان از زندگی مسالمت آمیز برخوردارند و هرساله نشست های مشترکی را برگزار می کنند.

 

دبیرکل سازمان همکاری کشورهای اسلامی نیز در این دیدار از آثار تاریخی و میراث فرهنگی ایران بویژه اصفهان به عنوان ثروت بزرگ جهانی یاد کرد و اظهار داشت:  این ثروت بزرگ نه تنها متعلق به مسلمانان بلکه متعلق کل بشریت است.

 

وی به ارتباطات منطقی که بین آثار تاریخی و اجزاي مختلف شهر اصفهان وجود دارد اشاره کرد و افزود: ارتباطات عمیق بین فرهنگ، اقتصاد و ارتباط بین انسان و خدا در اصفهان برای من بسیار شگفت انگیز است.

 

ایاد امین مدنی، قدرت مهندسی در آثار تاریخی و زوایای مختلف آن را بسیار زیبا و دوست داشتنی عنوان کرد، و تصریح کرد: آثار تاریخی اصفهان از بسیاری از مناطق دنیا پیشی گرفته است.

 

دبیرکل سازمان همکاری کشورهای اسلامی به پل های تاریخی اصفهان نیز اشاره کرد و افزود: به عنوان نمونه پل خواجوی اصفهان، تنها یک پل برای عبور از روی آب نیست بلکه معماری این سازه بگونه ای است که ارتباط بین انسان، آب و طبیعت را برقرار و روح انسان را برای استفاده از نعمت های خالق هستی، متعالی و اطمینان خاطری را برای انسان ها فراهم می سازد.

 

وی مدیریت اصفهان را بسیار عالی عنوان کرد وافزود: با اشرافی که مدیریت استان دارد، بایدهمت بیشتری را  در افزایش جذب گردشگر به کار گیرد و این شهر زیبا را به دنیا معرفی نماید گرچه تاکنون نیز زحمات زیادی در این خصوص کشیده شده است.

 

دبیرکل سازمان همکاری کشورهای اسلامی به ویژگی های سازمان همکاری های کشورهای اسلامی اشاره کرد و تصریح کرد: این سازمان در حال حاضر 57 عضو دارد که از شرق آسیا تا آفریقا را در شامل می شود و آنچه که همه ی کشورها را در این سازمان گردهم می آورد منافع مشترک و هویت اسلامی این کشورهاست.

 

وی با اشاره به اینکه سازمان همکاری کشورهای اسلامی، ابتدا برای حمایت از مسجد الاقصی تاسیس شد، افزود: این سازمان پس از چند سال، در زمینه های مختلف از جمله مسائل فرهنگی و گردشگری و اقتصادی کشورهای اسلامی فعالیت خود را ادامه داد.

 

ایاد امین مدنی در ادامه اظهار کرد: ایران عضو پایه و موثر این سازمان است  و از مشترکات فرهنگی زیادی با سایر کشورهای مسلمان برخوردار می باشد.

 

وی عنوان کرد: در حال حاضر سازمان در پی ایجاد رابطه با شهر اصفهان است و تلاش خواهیم کرد که سازمان همکاری های اسلامی با هدف بهره وری مجموعه این کشورها از سرمایه های فرهنگی و تاریخی اصفهان با این شهر رابطه برقرار نماید.

 

دبیرکل سازمان همکاری کشورهای اسلامی با اشاره به اینکه اصفهان در سال 2006 پایتخت فرهنگی جهان اسلام بوده است و در حال حاضر نیز پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی است، تصریح کرد: این شهر می تواند در سال 2017 نیز به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام برگزیده شود.

 

وی با اشاره به اینکه شهرهای بیت المقدس در سال 2015 و قونیه ترکیه در سال 2016 به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام برگزیده شده اند، خاطر نشان کرد: تلاش خواهیم کرد در سال 2017 میلادی، اصفهان را به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام معرفی کنیم تا همه کشورهای اسلامی از مواهب فرهنگی این سرمایه های غنی جهان اسلام بهره ببرند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 421504

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha