مربیان خانه کودکان بهزیستی شیوه های مداخله در بحران را آموختند

خبرگزاری شبستان: دوره آشنایی با روشهای مداخله در بحران در خانه های کودکان و نوجوانان ویژه مدیران، مربیان و روانشناسان این مراکز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان زنجان، فرزانه عطایی معاون امور اجتماعی  اظهار کرد: بحران پیشامدی است که بصورت ناگهانی و گاهی فزاینده رخ می دهد و به وضعیتی خطرناک و ناپایدار برای فرد،گروه و یا جامعه می انجامد.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان زنجان افزود:بحران باعث بوجود آمدن شرایطی می شود که برای برطرف کردن آن نیاز به اقدامات اساسی و فوق العاده است و بحران ها بر حسب نوع و شدت متفاوتند.

وی با اشاره به دوره آموزشی مداخله در بحران اظهار داشت: در این دوره دو روزه که به همت دفتر امور کودکان و نوجوانان بهزیستی استان زنجان برگزار گردیده تعریف انواع بحران و موارد استرس زای بحران و پیامدهای مثبت و منفی آن بررسی گردیده است.

این مقام مسئول  شیوه های مقابله با استرس در زمان بحران و در واقع مدیریت بحران را از مهمترین عناوین این دوره برشمرد و ابراز داشت:بحران شناسی بخش مهمی از فرآیند مدیریت بحران است که شناخت هرچه دقیق تر بحران همچون هر حوزه مدیریتی دیگری به کنترل و هدایت هرچه مؤثرتر آن کمک شایانی می کند.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد:در پیشگیری از بروز بحران باید شرایطی طراحی نمود تا خانه کودکان و نوجوانان تحت نظارت بهزیستی به دور از بحران بوده تا کمتر نیاز به مداخلات پرخطر باشد.

وی محیط درمانی،فاکتورهای محافظتی و ریسک فاکتورها را از مباحث تفصیلی دوره عنوان و تصریح  کرد: بحران یک وضعیت اضطراری و آنی است تا یک حالت ماندگار و ثابت.

گفتنی است در حال حاضر 6مرکز تحت نظارت بهزیستی استان زنجان وظیفه نگهداری کودکان و نوجوانان بدسرپرست را بر عهده دارند و بیش از 35مربی،مددکار و روانشناس در این مراکز فعالیت می نمایند.

 

پایان پیام/

کد خبر 421450

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha