حجت الاسلام والمسلمین غلام حیدر حیدری در گفتگو با خبرنگار شبستان در قم با اشاره به افزایش کاربرد امکانات ویدیویی در کشور اظهار کرد: اگر در کشور ما تازه از امکان متنی وب استفاده می کنند اما عمرش تمام شده و امروز جهان به سمت استفاده از ویدیو روی آورده است و راه اندازی ام ام اس در این راستاست.
وی افزود: اس ام اس یا پیامک کاربرد پیام رسانی با متن تکس دارد اما، ام ام اس یک امکان ویدیویی و نیازمند یک سری محتواهاست.
رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان قم ادامه داد: باید نیازسنجی در جامعه صورت گرفته و در مرحله بعد آموزش داده شود.
حجت الاسلام والمسلمین حیدری با بیان اینکه عموم مردم ضرورتی در استفاده از ام ام اس ندارند، خاطرنشان کرد: استفاده از ام ام اس امروزه در اولویت نیازهای ما نیست اما مراکز آموزشی و فرهنگی به این امکان نیاز دارند.
وی بر ضرورت فرهنگ سازی در استفاده از ام ام اس تاکید کرد و گفت: اگر استفاده از این ابزار فرهنگ سازی نشود و مردم با آن آشنا نباشند، ضربه می بینیم و نسل های سوخته ای خواهیم داشت تا به نتیجه و آگاهی برسیم و لذا باید فرهنگ سازی بشود و مردم بفهمند تا در بهره گیری ها از آن استفاده بهینه کنند.
رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان قم ادامه داد: قبل از هر چیز باید فرهنگ مردم را کامل کنیم، اما ما اول ابزار را می آوریم و بعد مردم را توجیه می کنیم، اول آسیب می بینیم بعد به فکر درمان می افتیم، مانند نیاز به پزشک خانواده که بعد از بیماری به پزشک مراجعه می کنیم در صورتی که اگر پزشک خانواده باشد به بیماری مبتلا نمی شویم.
حجت الاسلام والمسلمین حیدری تاکید کرد: در زمینه برخورد با جرایم رایانه ای در کشور محکم کار می شود و قوانینی در جرایم رایانه ای پیش بینی شده که قوانین برخورد با آسیب های ام ام اس نیز زیرساختی از آن است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به آسیب های استفاده نابجا از ام ام اس اشاره کرد و گفت: بزرگ ترین تبعات استفاده نابجا از ام ام اس به خطر افتادن حریم خصوصی خانواده و افراد است.
رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان قم خواستار افزایش بصیرت خانواده ها نسبت به تهدیدات ابزار تکنولوژی شد و افزود: دانش و بصیرت خانواده ها باید نسبت به ابزار و تهدیدات تکنولوژی بالا برود، نباید برخوردهای خانواده ها در استفاده فرزندان از تکنولوژی ها سلبی سلبی و ایجابی ایجابی باشد بلکه باید کار آموزشی کنند و اولین کار ایجابی و آموزشی این است که خودشان اطلاعات و آگاهی کافی نسبت به آن داشته باشند.
حجت الاسلام والمسلمین حیدری همچنین به سخنانی از شهید مطهری اشاره و خاطرنشان کرد: شهید مطهری در سخنرانی که سال 1350 در شیراز داشت، گفت: مردم برای یک آموزش رانندگی50 ساعت یا بیشتر وقت می گذارند و آموزش می بینند اما برای یک زندگی که عمری را برای آن سپری می کنند نیاز به آموزش ندارند؟
وی تاکید کرد: ما تمام زندگی مان برای فرزندان مان است آیا نباید برای آموزش آنها وقت بگذاریم، اما برای بهره گیری خانواده ها کم ترین وقت را می گذارند.
پایان پیام/
نظر شما