به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از بيرجند، حجت الاسلام محمد مصدق امروز (10 آذر) در مجمع پيشگيري از وقوع جرم نيروهاي مسلح خراسان جنوبي ضمن تسليت ايام ماه صفر و اربعين اظهار كرد: امر به معروف و نهي از منكر يكي از مصاديق بارز موضوع پيشگيري از وقوع جرم است و اميدواريم از ياوران و دوستداران واقعي امام حسين(عليه السلام) باشيم.
وي افزود: در حال حاضر 16 سال از آغاز برنامههاي پيشگيري از وقوع جرم در سطح نيروهاي مسلح گذشته است و به همت فرماندهان و مسئولان نيروهاي مسلح اين موضوع نهادينه شده است.
معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور با اشاره به اينكه امسال موضوع مجامع پيشگيري از وقوع جرم "ايراد ضرب و جرح" اعلام شده، گفت: هر سال با مشورت مسئولان سازمان قضایی نیروهای مسلح استانهای مختلف کشور موضوعی به عنوان موضوع مجامع پیشگیری از وقوع جرم انتخاب و به سراسر کشور اعلام میشود تا در این زمینه جلسات و همایشهایی برگزار شود.
حجت الاسلام مصدق با بيان اينكه از ديدگاه جرمشناسی مهمترین بحث این است که چرا و به چه علتی یک فرد نظامی و سرباز مرتکب ایراد ضرب و جرح میشود، بيان كرد: حتی یک مورد ایراد ضرب و جرح در بین نیروهای مسلح میتواند مردم را نسبت به این قشر بدبین کند.
وي با تاكيد بر اينكه در اثر مديريت پدرانه فرماندهان نظامي شاهد كاهش جرائم در سطح نيروهاي مسلح هستيم، ادامه داد: اقدامات پیشگیرانه در نیروهای مسلح خراسان جنوبي موجب کاهش چشمگیر وقوع جرایم توسط نیروهای مسلح استان شده است.
معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور با اشاره به اينكه از ديدگاه روانشناسان ساحتهای وجودی انسان دارای پنج بعد است، گفت: باورها و اعتقادات، احساسات و عواطف، خواسته و اراده ، گفتار و کردار پنج بعد انسان را تشکیل میدهند که مطابق با یافتههای روانشناسان و جامعهشناسان بعد گفتار و كردار هر انساني نمايشگري از بعدهاي ديگر او است.
حجت الاسلام مصدق با بيان اينكه ضعف ضريب هوش اخلاقي مهمترين بستر ايراد ضرب و جرح است، ادامه داد: هر اندازه هوش اخلاقی انسان افزایش یابد میزان ارتکاب جرم به همان اندازه کاهش مییابد.
به گفته وي ارتقای هوش اخلاقی با همدلی، وجدان، خویشتنداری و تقوا، احترام و مهربانی، انصاف و بردباری و درک تفاوت خود با دیگران محقق می شود.
پايان پيام/
نظر شما