به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت الله سید ابوالحسن حسن زاده، امام جمعه موقت اهواز، دیروز بعدازظهر (7 خرداد) در دوره آموزشی مفهوم شناسی فرهنگ و مدیریت و برنامه ریزی فرهنگی بأ تاکید بر آموزه های دینی از سری دوره های آموزشی طرح سلمان ویژه مدیران استان که در سالن اجتماعات سرلشکر شهید علی هاشمی استانداری برگزار شد، با اشاره به محتوای نامه های امیرمؤمنان(ع) خطاب به برخی فرماندهان گفت: مهم ترین اصلی که یک مدیر باید به آن پایبند باشد تقوای الهی به صورت عام است، یعنی یک مدیر چه در محل کار و چه در حیطه زندگی شخصی باید تقوای الهی داشته باشد.
وی تصریح کرد: از آنجا که نامه امام علی(ع) در زمینه تقوای الهی به مالک اشتر به عنوان کامل ترین منشور حقوق بشر از سوی سازمان حقوق بشر شناخته شده، لازم است تمام مدیران و مسئولان فرمایشات آن امام بزرگوار را سرمشق امور خود قرار دهند.
وی برپایی عدالت توسط مدیران را از سخت ترین وظایف مدیران برشمرد و افزود: در جامعه مسلمان ایران که مولایی عدل گستر همچون علی(ع) داشته همواره بر همگان واجب است بدون توجه به اطرافیان در جهت برپایی عدل و جلوگیری از ظلم در جامعه تلاش کنند.
امام جمعه موقت اهواز با تأکید بر تواضع و مهربانی مدیران با مردم اضافه کرد: امروزه به دلیل اعمال تبعیضاتی بین قشر مدیران و سمت های پایین ترشان به طور طبیعی نوعی تکبر در مدیران ایجاد می کند که در برخورد آنها با مردم و زیرمجموعه های خود تاثیرگذار است.
وی ادامه داد: امیر مؤمنان همچنین در نامه هایی که به فرماندهانش می نوشت از آنها می خواست تا پر و بال تواضع و مهربانی خود را زیر پای مردم پهن کرده با گشاده رویی با آنها برخورد و دلشان را از رحمت به مردم پر کنند.
وی توجه به فقرا و عدم توجه به خویشاوندان را از اموری دانست که باید مورد توجه دوباره مسئولان قرار گیرد و با بیان اینکه مدیران از خویشاوندگرایی بپرهیزند، اذعان داشت: مدیران باید در برخورد با متخلفان در امور قاطعیت داشته و باز هم امام علی(ع) را در این زمینه الگوی خود قرار دهند.
آیت الله حسن زاده اخلاق مدیریتی را که شامل داشتن مجالس عام برای مطرح کردن مسائل و درخواست های مردم بدون هرگونه ترس و دلهره مهم دانست و از مدیران خواست تحمل سختی حرف های مردم را در خود بپرورانند.
وی از مسئولان خواست با اعلام موضع روشن امنیت زیرمجموعه های خود را حفظ کنند و تأکید کرد: مدیران برای به نمایش گذاشتن توانایی خود تعجیل نکنند و امور را در وقت معین خود انجام دهند تا با مشکل خاصی برنخورند.
همچنین سیدکریم سید نور، مدیر کل دفتر آموزش وپژوهش استانداری خوزستان خاطرنشان کرد: تاکنون 6 دوره از مجموعه دوره های 10گانه این طرح برگزار شده و سایر دوره ها نیز در سال جاری به تدریج برای مدیران استان اجرا می شود.
وی عملکرد دوره های طرح سلمان را شامل جریان شناسی سیاسی و فرهنگی به مدت چهار ساعت، نظام سیاسی اسلام بر مبنای ولایت فقیه به مدت 6 ساعت، تبیین منشور توسعه فرهنگ قرآنی به مدت 2 ساعت، جنگ نرم-تهدید نرم و شیوه های مقابله با آن به مدت 6 ساعت و نظام مدیریت اسلامی به مدت چهار ساعت عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما