تاکید برصرفه جویی و استفاده بهینه از منابع و نعمت های الهی

خبرگزاری شبستان: نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: صرفه جویی و استفاده بهینه از منابع و نعمت های الهی امری ضروری است.

شهلا میرگلو بیات، نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت صرفه جویی و جلوگیری از اصراف، به ویژه در مصرف آب و با اشاره به اجرای طرح آبرسانی به شهرستان های ساوه و زرندیه به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: آب نعمتی الهی، مایه حیات و نعمتی ارزشمند بوده و درست مصرف کردن آن ضروری است.

وی با اشاره به کاهش نزولات آسمانی و کمبود آب، بیان کرد: صرفه جویی و درست مصرف کردن منابع باید به صورت یک فرهنگ در جامعه درآمده و والدین این مهم را از دوران کودکی به فرزندان خود بیاموزند.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آب تصفیه شده وارد شبکه آبرسانی ساوه می شود، بیان کرد: بهره برداری از تصفیه خانه آب و بهره مندی از آب سالم و بهداشتی یکی از خواسته های دیرینه مردم ساوه است که با راه اندازی آن، آب آشامیدنی مناسب و با کیفیت در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

میرگلو بیات افزود: وجود شهر صنعتی، ایجاد منطقه ویژه اقتصادی، افزایش مراکز دانشگاهی، نزدیکی به تهران و سایر جاذبه ها، مهاجرپذیری این شهر از عواملی هستند که نیاز به منابع آبی بیشتر را فراهم کرده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه اجرای پروژه  انتقال آب سهم ساوه از سرشاخه های ضروری این شهرستان و در حال پیگیری است، بیان کرد: اکنون تامین آب شرب ساوه با توجه به کاهش نزولات آسمانی و کمبود منابع آبی و افزایش جمعیت این شهر با مشکلاتی مواجه است که مردم فهیم این شهرستان باید در صرفه‌جویی و استفاده بهینه از این نعمت الهی تلاش کنند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: اكنون مصرف آب شرب در شهر ساوه 700 تا 800 لیتر در ثانیه است که این میزان آب از 29 حلقه چاه تامین می شود.

میرگلو بیات اضافه کرد: با بهره برداری از آب تصفیه خانه، چاه هایی كه آب آنها دارای كیفیت كمتری است از رده خارج می شوند.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: احداث تصفیه خانه ساوه در بهمن 87 با پیش بینی 220 میلیارد ریال اعتبار و با تخصیص 100 میلیارد ریال اعتبار اولیه در كنار سد الغدیر این شهرستان آغاز شد.

تاکید بر ارتقاء سطح رفاه و آسایش مردم

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ارتقاء سطح رفاه و آسايش مردم و تامين نيازهاي اساسی آنان ضروری است، ادامه داد: مسولان باید در این راستا تلاش کرده و از هيچ کوششی برای تحقق این مهم دريغ  نکنند.

نماینده مردم شهرستان های ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: شهرستان های ساوه و زرندیه به لحاظ شرایط جغرافیایی و بارندگی از سطح متوسط استانی پایین تر هستند بنابراین تامین منابع آبی به روش های دیگر ضروری است.

وی در خصوص تصفیه خانه آب سد الغدیر ساوه اظهار کرد: آب چندانی در پشت سد الغدیر وجود ندارد و اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از بلااستفاده ماندن این سد ضروری است.

میرگلو بیات با بیان اینکه طرح آبرسانی به ساوه و دلیجان روز پنج شنبه(6 آذر) با حضور وزیر نیرو، استاندار استان مرکزی، فرماندار و جمعی از مسوولان محلی به بهره برداری رسید، بیان کرد: طرح آبرسانی از سد الغدیر به ساوه شامل پنج باب مخزن ذخیره آب با ظرفیت 23 هزار متر مکعب، خطوط انتقال بین مخازن و حد فاصل مخازن تا تصفیه خانه به طول 37 و پنج دهم کیلومتر در قطرهای 700 و 800 میلیمتر است.

این مقام مسئول اضافه کرد: این طرح با صرف هزینه ای معادل 770 میلیارد ریال احداث شده و تصفیه خانه آب و ایستگاه پمپاژ به ظرفیت 575 لیتر بر ثانیه از دیگر بخش های آن است.

لازم بذکر است، تصفیه خانه آب شرب ساوه در حدود ۲۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر ساوه و در مجاورت سد الغدیر این شهر در حال احداث است.

پایان پیام/

 

 

کد خبر 420568

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • .هرا IR ۲۲:۱۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
    0 0
    عالی بود حرف نداشت ***************************************
  • .هرا IR ۲۲:۱۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
    0 0
    عالی بود حرف نداشت ***************************************