توسعه فرهنگی نیازمند جامع‌نگری، زیبانگری و ساده‌نگری در نگاه و نیت است

مشاور معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت سه شیوه را برای عملیاتی کردن توسعه فرهنگی ضروری دانست و گفت: توسعه فرهنگی نیازمند جامع‌نگری، زیبانگری و ساده‌نگری در نگاه و نیت است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت‌الاسلام‌ محمد شاهرخ عصر امروز(7 خرداد) در بیست و پنجمین همایش معاونان دانشجویی و فرهنگی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور در هتل الغدیر گفت: فرهنگ در جامعه ما به معنای شیوه صحیح زندگی مادی و معنوی است که متاثر از عوامل مختلفی است ولی بسیاری از افراد فرهنگ را تک بعدی معرفی کرده‌اند که با این اسلام سازگاری ندارد.


برای توسعه فرهنگی شناخت راهکارها ضروری است


وی با بیان اینکه برای توسعه فرهنگی و اخلاقی در دانشگاه ابتدا باید راهکارهای این توسعه را شناخت، تصریح کرد: برای توسعه فرهنگی باید جامع‌نگری، زیبانگری و ساده‌نگری در نگاه و نیت داشته باشیم و همچنین حرکت انداختن مجموعه در قالب فطرت و عقلانیت برای رسیدن به وحدت و مدیریت خویشتن بسیار ضروری است.

 

مشاور معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، کار فرهنگی را به دلیل اینکه موضوع آن انسان است بسیار پیچیده دانست و گفت: از آنجایی که انسان خود موجود پیچیده‌ای است بنابراین انجام کار فرهنگی برای او بسیار دشوار است و یکی از بهترین راهکارها برای توسعه فرهنگی داشتن نگاه ساده به فرهنگ است.


شاهرخ افزود: برای انجام چنین کاری همکاری تمام دستگاه‌ها حیاتی است چرا که رمز رسیدن به توسعه اخلاقی و رفتاری رسیدن به وحدت است و برای رسیدن به این وحدت در دانشجویان باید از راه عقلانیت و فطرت که زبان مشترک همه انسان‌ها است وارد شد.

 

فرهاد جعفری، رئیس صندوق رفاه دانشجویان نیز درادامه گفت: هر ساله تعداد وام‌های پرداختی به دانشجویان در حال افزایش است و عده بیشتری می‌توانند از خدمات صندوق رفاه استفاده کنند.


وی افزود: در سال گذشته 168 هزار وام در بین دانشجویان علوم‌ پزشکی توزیع شده که این میزان در سال 87 حدود 88 هزار مورد بوده و همچنین سقف وام‌ها حدود 25 تا 60 درصد افزایش داشته است.

 

واریز 50 درصد بازپرداخت وام‌های دانشجویی

 

وی با اشاره به یکی از بهترین مصوبات بودجه سال 90 مجلس گفت: با تصویب مجلس از سال 85 تا 88 مقرر شد که 50درصد از بازپرداخت وام‌های شهریه دانشجویان به صندوق رفاه برگردد و دوباره جهت دادن وام به دانشجویان استفاده شود چرا که در گذشته کل این مبلغ به خزانه دولت ارجاع داده می‌شد. 
  

جعفری رشد 2.5 درصدی بودجه صندوق رفاه را ناکافی دانست و گفت: از آنجایی که هر ساله تعداد دانشجویان و بالطبع آن متقاضیان گرفتن وام در حال افزایش بوده بنابراین این مقدار افزایش بودجه ناکافی است.


وی تصریح کرد: با وجود همه این مشکلات باز هم در سال 86 حدود پنج دانشگاه، سال 88 حدود هشت دانشگاه و در سال 26،89 دانشگاه موفق به دریافت وام در بهمن و اسفند شده‌اند که امیدواریم امسال بر این تعداد افزوده شود.


رئیس صندوق رفاه دانشجویان افزود: برای ارائه وام حدود دو تا 10 میلیون برای هر دانشگاه اعتبار در نظر گرفته شده که این مبلغ با توجه به تعداد دانشجویان و متقاضیان متفاوت است.

 

 


پایان پیام/


 

کد خبر 42041

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha