فقدان تفکر بسیجی عامل صلح امام حسن(ع) شد

خبرگزاری شبستان: جانشین فرمانده سپاه پاسداران با اشاره به اهمیت تفکر بسیجی در جامعه گفت: فقدان تفکر بسیجی عامل صلح امام حسن(ع) با معاویه شد.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان،سرتیپ حسین سلامی، جانشین فرمانده سپاه پاسداران امروز در اجتماع 11 هزار نفره بسیجیان اصفهان در میدان امام علی(ع) تفکر بسیجی را از رموز موفقیت ملت های جهان دانست و اظهارداشت: تفکر بسیجی عامل پیشرفت اسلام شده است.

وی افزود: اگر تفکر بسیجی که مبتنی بر دستورات و فضائل اخلاقی اسلام است فراموش شود آنگاه جامعه راه سعادت و پیشرفت را گم می کند و سرانجام آن جامعه ختم به خیر نمی شود.

سردار سرتیپ سلامی با اشاره به دوران مظلومیت حضرت علی(ع) و سایر ائمه اطهار(ع) تصریح کرد: فقدان تفکر بسیجی در بین مردم عامل صلح امام حسن(ع) با معاویه شد و همین فقدان در دوران حضرت علی(ع)و امام حسین(ع) و سایر ائمه اطهار(ع) نیز وجود داشت.

وی نقش تفکر بسیجی در انقلاب اسلامی را نیز مهم خواند و افزود: تفکر بسیجی حاکم در کشور ایران سبب بقا و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران شده و امروز کشور ایران در جهان قدرت بالایی دارد و با وجود این تفکر غنی و ارزشمند مانع زیاده خواهی دشمنان شده است.

جانشین فرمانده سپاه پاسداران ادامه داد: تفکر بسیجی در عرصه های مختلف فرهنگی، نظامی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی جامعه ما امروز وجود دارد و این تفکر عامل موفقیت در عرصه های مختلف شده است.

وی به الگوگیری ملت های مسلمان از جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: یکی از موضوعاتی که کشورهای مظلوم جهان از کشور ما برای سعادت و پیشرفت خود الگو گرفته اند، تفکر بسیجی حاکم در بین ملت ایران است و این موضوع به موفقیت و سربلندی آن ها کمک کرده است.

این مقام ارشد در  نیروی سپاه جمهوری اسلامی ایران تشکیل بسیج را معجزه ذهنی رهبر کبیر انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران همیشه پیش بینی مسائل مختلف همانند مقابله در برابر دشمنان را داشتند که بر این اساس بسیج را در کشور برای مقابله با دشمن و خدمت رسانی در کشور تشکیل دادند.

وی نقش بسیجیان اصفهان را مهم دانست و افزود: بسیجیان استان اصفهان در دوران دفاع مقدس و بعد از آن نقش موثری برای اهداف انقلاب اسلامی داشته اند..

پایان پیام/

کد خبر 420202

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha