به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، محمد برزگر دبیر این همایش با اعلام این خبر گفت: از آنجا كه در آستانه سالگرد شهادت مظلومانه شهید نواب صفوی، ضرورت پرداختن به شخصیت، منش و راه این شهید بزرگوار بیش از هر زمان دیگری محسوس بود، دفتر مركز آفرینش های ادبی حوزهی هنری بر آن شد تا با یك همایش شعری، یاد شهید نواب صفوی را گرامی بدارد.
برزگر با اشاره به تأثیر بیبدیل هنر در روشنگری و نمایاندن حقایق معرفتی، شعر را جامع همه هنرهای سرزمین ما دانست و افزود: البته شعر انقلاب، چه در ریشههای پیشا انقلابیاش و چه در دهه های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، از پرداختن به اسوه ها و رهبران نهضت اسلامی مردم ایران غفلت نورزیده، امّا این راه بیپایان است و همچنان خلاء پرداختن شاعران به همه وجوه شخصیتی شهیدانی چون شهید نواب احساس میشود.
وی با تأكید بر شخصیت ادیب، مهربان و فرهیخته ایشان، ابعاد رحمانی این شهید پیشگام نهضت اسلامی را در كنار حقطلبی و ظلمستیزی او برجسته عنوان كرد و گفت: به شهادت خانواده و نزدیكان این شهید سعید، ایشان الگوی مهرورزی و اخلاق حسنه بودهاند و با گنجینههای ادبیات كلاسیك فارسی انس و الفت داشتهاند. با توجه به اینكه اكثریت جمعیت امروز سرزمین ما را جوانان تشكیل میدهند، الگو قرار دادن شخصیت شهادتطلب و حقجویی مانند شهید نوّاب كه در 29 سالگی به فیض شهادت نائل شدهاند و در عنفوان جوانی به كسب دانش و بینش و اخلاق و علم و ادب اهتمام ویژه داشتهاند، برای جامعهی ما بسیار راهگشاست.
وی با ابراز خرسندی از اینكه مركز آفرینشهای ادبی حوزهی هنری و دفتر ادبیات بیداری در مورد پرداختن به شخصیت این شهید بزرگوار پیشقدم شدهاند، ازهمهی شاعران دعوت كرد تا در پاسداشت شهید نوّاب صفوی سهیم باشند و آثار خود را حول محور ویژگیهای شهید نواب صفوی به دبیرخانهی همایش ارسال نمایند.
نخستین كنگرهی شعر «پیشاهنگ جهاد و شهادت» در روز 29 دیماه 1393 در حوزهی هنری برپا خواهد شد و شاعران تا روز 13 دیماه فرصت دارند تا سرودههای خود را در مورد شخصیت شهید سیدمجتبی نواب صفوی به دو نشانی، پست الكترونیك d.bidari@gmail.com و سایت شاعران پارسی زبان ارسال نمایند.
شایان ذكر است به 14 نفر از برگزیدگان این همایش ادبی هدایای نفیسی اهدا خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما