ادیان الهی همگی نوید آینده ای روشن را می دهند

خبرگزاری شبستان: امام جمعه موقت تهران گفت: ادیان الهی همگی نوید آینده ای روشن را می دهند و این سبب می شود جامعه بشریت برای رسیدن به این آینده تلاش کنند.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان؛ آیت الله امامی کاشانی عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران در مراسم نهمین دور از نشست دینی مرکز گفت‌وگوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که تحت عنوان «گفت و گوی سازنده مسلمانان و مسیحیان برای مصلحت جامعه» برگزار شد، بیان کرد: در سوره نساء خداوند متعال می‌فرماید تمام ملت های روی زمین در پایان دنیا به حضرت عیسی بن مریم (ع) ایمان می‌آورند و شخصیت ایشان نه تنها در مسیحیت بلکه برای کل دنیا شناخته شده است و همه آنهایی که اهل کتاب هستند به عیسی بن مریم ایمان می‌آورند و این ایمان مختص یک منطقه و یا جمعیت خاصی نیست بلکه تمام جوامع بشری را در بر می‌گیرد.

 

وی افزود: مسئله آینده برای دنیا بسیار مهم است و از این روی هم قرآن و هم اناجیل موجود در مسیحیت درباره آینده جامعه بشری سخن می‌گویند و همگی تصریح دارند که جامعه بشریت پس از ناامنی‌ها و خونریزی‌ها و ظلم‌ها به امنیت خواهد گرایید و به عدالت سوق پیدا می‌کند و همه مردم زیر یک خیمه که همان خیمه توحید و خداپرستی است جمع می‌شوند. آن روز، روز عدالت و امنیت است.

 

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: این مسئله که در پایان دنیا چه می‌شود برای همه ادیان مهم است. در قرآن آمده که در پایان جهان عدالت برپا خواهد شد و مسیحیت همین معنا را تصریح می‌کند. قرآن کریم می‌فرمایند جامعه بشری پس از ناامنی و ظلم ها و  خون ریزی‌ها به امنیت می‌رسد و به عدالت سوق پیدا خواهد کرد، عدالت حاکم می شود و تمام جوامع بشر زیر خیمه توحید قرار می‌گیرد و آن روز، روز عدالت و امنیت است.

 

امامی‌کاشانی ادامه داد: ادیان الهی همگی نوید آینده ای روشن را می دهند و این سبب می شود جامعه بشریت برای رسیدن به این آینده تلاش کند. در ابتدای خلقت ابراهیم خلیل الله آمد و به پیامبری مبعوث شد و پس از آن موسی بن عمران آمد و بعد از آن عیسی بن مریم. هر کدام به مناسبت زمان خود پیامبری بودند و پس از آن پیامبر اسلام مبعوث شد که یک برنامه دقیق و فراگیر را به بشر عطا کند.

 

کاشانی تصریح کرد: یکی از دانشمندان بزرگ مسیحیت به من گفت فرق قرآن با انجیل در این است که قرآن کلمه به کلمه‌اش وحی و سخن خداوند است و تفاوت دوم در این که در ادیان الهی حتی در مسیحیت وقتی یک کودک به دنیا می‌آید به او می‌گویند آینده تو قبر است ولی در اسلام برای لحظه به لحظه انسان وظایف و حقوقی را قرار دادند.

 

وی در پایان گفت:‌ دانشمندان ادیان مختلف باید در مورد آینده و سرنوشت دنیا به تیجه واحد برسند و مشخص گردد آینده دنیا برای صلح و امنیت است یا خشم و خشونت که اینگونه می توان به نتیجه خوب رسید.

کد خبر 420065

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha