به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از واحد اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان، مرتضی تمجیدی، در جلسه شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان با اشاره به اهمیت توجه به تفاوت های فردی دانش آموزان اظهار کرد: عدالت آموزشی ایجاب می کند تا برای تک تک دانش آموزان با توجه تفاوت های فردی آنان برنامه های ویژه ای داشته باشیم.
وی توجه به تفاوت های فردی دانش آموزان را از ویژگی های یک نظام کارآمد آموزشی دانست و افزود: آموزش و پرورش استان زنجان سعی می کند تا با اجرای برنامه های مختلف با توجه به تفاوت های فردی دانش آموزان زمینه رشد و تعالی آینده سازان کشور را فراهم سازد.
مدیرکل دستگاه تعلیم و تربیت استان، نیروی انسانی را مهم ترین سرمایه کشور عنوان و اظهار کرد: برای داشتن نیروی انسانی متعهد و متخصص باید برای یکایک دانش آموزان برنامه های ویژه ای داشته باشیم تا نیروی انسانی آینده کشور، از توان، تعهد و تخصص بالاتری برخوردار باشد تا چرخ رشد و توسعه کشور با سرعت بیشتری به حرکت خود ادامه دهد.
تمجیدی با اشاره با تحصیل 3700 دانش آموز استان در مدارس استعدادهای درخشان گفت: سعی شده است تا کیفیت آموزشی این مدارس در اولویت برنامه های این آموزشگاه ها قرار گیرد.
وی کسب موفقیت های متعدد در کنکور سراسری، جشنوراه جوان و نوجوان خوارزمی و موفقیت در همایش های علمی کشوری و بین المللی توسط دانش آموزان این مراکز و مدارس را نشان دهنده کیفیت بالای آموزشی این مدارس و استعداد والای این دانش آموزان دانست.
مدیرکل اموزش و پرورش استان زنجان همچنین رویکرد آموزش و پرورش استان زنجان را توجه به کیفیت در تمام سطوح آموزشی و فرهنگی اعلام کرد و افزود: بدون شک با رشد کیفی آموزش و پرورش شاهد رشد و توسعه بیشتر علمی و فرهنگی استان در تمام زمینه ها خواهیم بود.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان نیز در سخنانی بر ارتباط تنگاتنگ کانون با آموزش و پرورش برای پرورش آینده سازان ایران اسلامی تاکید کرد
محمد نقی صالحی گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان، با 21 مرکز فعال در استان در 42 زمینه متنوع و در پنج عرصه و حوزه ادبی، فرهنگی، علمی، مذهبی و اجتماعی در خدمت کودکان و نوجوانان استان زنجان است.
وی هدف کانون را کشف و پرورش استعدادهای کودکان و نوجوانان دانست و افزود: با توجه به زمینه های جذاب، متنوع و کاملا تخصصی کانون، با تعمیق ارتباط آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان می توان زمینه مطلوبی را برای پرورش آینده سازان ایران اسلامی فراهم نمود.
صالحی از آمادگی کانون برای همکاری با آموزش و پرورش در اجرای برنامه های مکمل و فوق برنامه در مدارس بویژه در روزهای پنج شنبه خبر داد و اظهار امیدواری کرد: با همکاری بیشتر کانون وآموزش و پرورش شاهد رشد و تعالی بیش از پیش دانش آموزان استان باشیم.
این مقام مسئول، رویکرد همه فعالیت های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را پرورش آینده سازان ایران اسلامی در زمینه های مختلف و آشنایی آن ها با سبک زندگی اسلامی خبر داد.
صالحی با برشمردن روند تولید محصولات کانون گفت: لوازم التحریرو محصولات کانون دارای کیفیت بالایی هستند و در تولید آن ها از الگوی ایرانی اسلامی استفاده می شود که می تواند به نحو مطلوب مورد استفاده دانش اموزان قرار گیرد.
معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان نیز از توسعه کیفی و تدوین برنامه درسی ویژه مدارس استعدادهای درخشان خبر داد.
محمدنستوه، معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: رویکرد فعلی وزارت آموزش و پرورش توسعه کیفی مدارس استعدادهای درخشان می باشد.
وی افزود: تدوین برنامه درسی ویژه این مدارس در دستور کار قرار گرفته است که امیدواریم در شش ماه آینده تصویب و ابلاغ گردد.
این مقام مسئول با اشاره به ضرورت شناسایی استعدادهای درخشان و نخبگان اظهار داشت: تلاش وزارت آموزش و پرورش این است که استعدادهای برتر در مدارس استعدادهای درخشان پذیرفته و ادامه تحصیل دهند و پذیرش این مدارس کیفی باشد و با ارتقاء کیفیت پذیرش از توسعه پرشتاب کمی این مراکز اجتناب شود.
محمدنستوه با اشاره به روند طراحی سوالات آزمون های ورودی این مدارس گفت: آسیب شناسی لازم در زمینه پذیرش دانش آموزان در این مراکز انجام پذیرفته و تلاش می شود تا آزمون های ترکیبی استعدادیابی و استعداد سنجی به عنوان اصل حاکم بر طراحی و تدوین سوالات آزمون استعدادهای درخشان باشد.
معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان از تولید محتوای الکترونیکی متناسب با تغییر ساختار مدارس خبر داد و افزود: محتوای تکمیلی دروس علوم تجربی، ریاضی و ادبیات فارسی پایه هفتم در حال تدوین است که در آینده ای نزدیک، در اختیار دانش آموزان مدارس استعدادهای درخشان قرار خواهد گرفت.
این مقام مسئول، پرورش محوری، پژوهش محوری و آموزش محوری را اولویت های اصلی مدارس استعدادهای درخشان دانسته بر ضرورت آموزش مبتنی بر پژوهش تاکید کرد.
وی همچنین با اشاره به اجرای طرح شهاب در 32 منطقه آموزشی در 32 استان کشور گفت: شناسایی و هدایت استعدادهای برتر در اولویت کاری ماست و گسترش اجرای این طرح در دستور کار آموزش و پرورش قرار گرفته است و به تدریج این طرح در تمام مناطق کشور اجرایی می شود.
پایان پیام/
نظر شما