به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام نعمت الله خدامی، امام جمعه اندیمشک، امروز(4 آذر) در یادواره شهدای بمباران چهارم آذر 65 که در مصلای اندیمشک برگزار شد، با بیان اینکه 28 سال از واقعه تلخ بمباران هوایی دشمن بعثی در اندیمشک می گذرد، گفت: بعد از گذشت این همه سال مردم ما همچنان پایبند به حفظ ارزش های انقلاب اسلامی از هر گونه آسیبی هستند.
وی با بیان اینکه چهارم آذر اندیمشک جلوه ای از واقعه کربلا بود، خاطر نشان کرد: شهادت از جوهره فرهنگ عاشورایی نشات گرفته است و عزت و شرافت انسان ها را به دنبال دارد که قیام خالصانه برای دین از ابعاد فرهنگ ایثار و شهادت است.
وی بر ثبت واقعه چهارم آذر 65 به عنوان روز مقاومت و ایستادگی مردم اندیشک در تقویم ملی تاکید کرد و افزود: با وجود تلاش هایی که برای تحقق این امر صورت گرفته ولی برخی از مسئولان از ما مدارک و اسناد می خواهند که باید گفت پرافتخارترین سند مقاومت و پایمردی مردم این شهرستان مزار شهداست.
حجت الاسلام خدامی، بر تلاش برای تحقق این مهم توسط مسئولان تاکید کرد و اذعان داشت: نباید این گونه باشد که شهری که بیش از یکهزار شهید، سه هزار و50 جانباز و بیش از 150 آزاده تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده به دنبال اثبات خودش باشد.
وی با تاکید بر اینکه در این روز که طولانی ترین بمباران بعد از جنگ جهانی اول است، 300 نفر شهید و بیش از 700 نفر مجروح و جانباز شدند، تصریح کرد: چهارم آذر متعلق به تمام کشور است چرا که تعداد زیادی از این شهدا بر اساس اسناد متعلق به بیش از 10 استان کشور هستند.
صید عیسی دارایی، نماینده اندیمشک در مجلس شورای اسلامی، نیز عنوان کرد: یکی از دلایل حملات دشمن به اندیمشک وجود تنها راه ارتباطی با خوزستان و جبهه ها بود، چون بیشترین عملیات ها در این منطقه صورت می گرفت و وجود راه ها برای دشمن به نوعی خطر محسوب می شد.
وی با اشاره به اینکه دشمن حدس می زد اگر مسیر راه آهن اندیمشک بمباران شود، به راحتی قابل بازسازی نیست، از این رو این منطقه بسیار مورد توجه دشمن بود، اظهار کرد: به همین دلیل بارها نقاط مختلف راه آهن را مورد حمله قرار داد که از جمله آنها می توان به بمباران پل مهندسی ساخت تله زنگ و بمباران چهارم آذر که طولانی ترین بمباران دشمن بود اشاره کرد.
پایان پیام/
نظر شما