به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، سردار سعید الفتی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران، امروز(4 آذر) در نشست صمیمانه با ایثارگران و جانبازان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، با اشاره به اینکه این استان شرایط خاص و ویژه ای در کشور و انقلاب دارد، گفت: شرایط خوزستان با جنگ و انقلاب تغییر کرد و مردم در دوران دفاع مقدس دارخوین، هویزه و سوسنگرد را شناختند و جنگ به این شهرها اعتبار و ارزش بخشید و شرایطی ایجاد شد که در تاریخ ماندگار شوند.
وی با اشاره به اینکه این استان با رشادت هایش خوزستان شد، خاطر نشان کرد: پیش از انقلاب و جنگ تحمیلی خوزستان به عنوان یک استان زرخیز و الگوی اقتصادی معروف بود ولی بعد از دفاع مقدس هویت و ارزش بالاتری هم پیدا کرد.
وی با تبریک هفته بسیج، بر تلاش جهت رسیدن به جایگاه واقعی بسیج در کشور تاکید کرد و افزود: امام راحل(ره) بسیج را با تفکری خاص تشکیل دادند ولی علی رغم فعالیت های بسیاری که در این زمینه صورت گرفته هنوز تفکر واقعی بسیج جای خود را باز نکرده است.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران، با بیان اینکه بسیج به عنوان یک تفکر باعث انسجام بین مردم می شود و با این انسجام و تفکر می توان کارهای بزرگی انجام داد، تصریح کرد: تفکر بسیجی ایده ای است که باید روی آن کار شود.
وی با اشاره به اینکه ایثارگری و ترویج فرهنگ ایثار ریشه در دین ما دارد و اوج ایثارگری در نهضت امام حسین(ع) تبلور پیدا کرد و این امر در دین ما بسیار مشهود است، اذعان داشت: در عصر حاضر نیز ایثارگری در انقلاب اسلامی تبلور می یابد.
سردار الفتی، به وجود ابزارهای خوب فرهنگی از جمله کتاب، شعر، سینما، هنرهای تجسمی و... در جهت ترویج فرهنگ ایثارگری اشاره کرد و یاد آور شد: باید فرهنگ بسیج و ایثار را در قالب فعالیت های فرهنگی هنری گسترش داد.
وی عنوان کرد: امروز ترویج فرهنگ ایثار، ترویج باورهای دینی و ملی ماست و از خود گذشتگی ریشه در انسانیت ما دارد و می تواند منبع خیری باشد که با این فرهنگ به جنگ فرهنگ های پوچی برویم که در ذهن و باور ما نیست بلکه در اثر شرایط اجتماعی و اقتصادی ایجاد شده که امیدواریم بتوانیم ترویج دهنده این ارزش باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود یکی از مشکلات کارکنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را در زمینه مسائل رفاهی و حقوقی دانست و با بیان اینکه باید برای رفع این امور تدابیری اندیشیده شود، اضافه کرد: حقوق کارکنان وزارت ارشاد و اهلی هنر و فرهنگ به نسبت سایر وزارتخانه ها پایین تر است.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران، با بیان اینکه طبق قانون جانبازان 15درصد به بالا می توانند از 54 تا 84 میلیون تومان وام مسکن با سود چهار درصد بهره مند شوند، ادامه داد: اگر در ادارات فرهنگ و ارشاد استان ها کسی حائز شرایط وام است می تواند جهت دریافت وام پیگیری و اقدام کند.
وی در خصوص بحث درمان جانباران شاغل در ادارات، اظهار کرد: طبق لایحه بودجه قرار بود بحث بیمه و درمان جانبازان از ابتدای سال 93 به بنیاد شهید سپرده شود و دستگاه ها موظف شده بودند که از محل اعتبارات خود سهم بیمه کارمندان ایثارگر را به بنیاد شهید واگذار کنند که علیرغم مشکلات بسیاری که در این راستا وجود داشت این امر در وزارت ارشاد پیگیری شد.
وی با بیان اینکه در میان کارکنان وزارت ارشاد و ادارات کل تابعه استان ها جانبازی که مشکل حاد که هزینه های درمانی بالایی داشته باشد بسیار کم است، ابراز کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این آمادگی را دارد که در موارد خاص نه تنها به جانباز یا ایثارگران بلکه به سایر کارکنان این وزارت خدماتی را ارائه دهد.
همایون قنواتی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، تاکید کرد: باید همواره همچون گذشته با آگاهی تمام و اطلاعات کامل و با استفاده از رهنمودهای مقام معظم رهبری و بزرگان انقلاب در حفظ دستاوردهای این سرزمین گام برداریم و در راه اعتلای فرهنگ ایثار و شهادت تلاش کنیم.
لازم به ذکر است، در این نشست ایثارگران و جانبازان و فرزندان شهید شاغل در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان و ادارات تابعه در شهرستان های استان به بیان مشکلات خود در زمینه های درمان، بیمه، مسکن و... پرداختند و همچنین پیشنهاداتی در راستای بهبود وضعیت ایثارگران ارائه دادند و سردار الفتی نیز قول رسیدگی و پیگیری آنها را داد.
پایان پیام/
نظر شما