یعقوبعلی عبادی، رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک زنجان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در زنجان اظهار کرد: در حال حاضر 235 مدرسه در ناحیه یک زنجان وجود دارد که 33 هزار دانش آموز در این مدارس مشغول تحصیل هستند.
وی با اشاره به اینکه 2 هزار و 600 معلم و عوامل اجرایی به این دانش آموزان خدمات آموزشی و پرورشی ارائه می کنند، افزود: از این تعداد مدرسه، 21 مدرسه تخریبی هستند.
این مقام مسئول با اشاره به پرداخت سرانه عادی دانش آموزی ادامه داد: سرانه پرداختی به ازاء هر دانش آموز 45 هزار ریال بوده که تا به امروز پرداخت شده است.
رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک زنجان به برخی از مشکلات مربوط به بدهی های حامل های انرژی اشاره کرد و افزود: این بدهی ها 300 میلیون تومان می باشد.
وی با یادآوری اینکه بخش قابل توجهی از این بدهی ها مربوط به سنوات گذشته است، اضافه کرد: در این زمینه توافقاتی انجام شده است تا این بدهی به صورت تقسیطی پرداخت شود.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود به سیستم های گرمایشی مدارس اشاره کرد و افزود: این سیستم در مدارس شهری به صورت پکیج و موتورخانه است و در روستاها نیز از بخاری های گازی و تابشی استاندارد استفاده می شود.
به گفته رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک زنجان، سوخت مدارس روستایی صعب العبور برای امسال تامین شده است.
عبادی در ادامه به ساماندهی نیروی انسانی و عدم بروز هرگونه مشکلی در این زمینه اشاره کرد و یادآور شد: علیرغم کمبود معلم در برخی از مدارس این ناحیه، کمبودها از طریق اضافه تدریس برطرف شده است.
وی به تشکیل کمیته فضاسازی و ساماندهی نیروی انسانی اشاره کرد و افزود: برای مطالعه وضعیت مدارس از نظر ساماندهی فضاها جهت استقرار پایه نهم که از سال آینده ایجاد می شود، این کمیته فعال شده است.
به گفته عبادی، این اقدام در راستای ساماندهی نیروی انسانی دوم متوسطه به جهت عدم ایجاد مشکل در نیروی انسانی و تامین فضای آموزشی مورد نیاز انجام می شود.
این مقام مسئول به برنامه های عملیاتی و معاونت آموزش و پرورش ناحیه یک زنجان اشاره کرد و افزود: جهت گیری این برنامه ها در راستای تحقق سند تحول بنیادین است.
وی با یادآوری اینکه طرح تعالی مدیریت مدرسه در 12 مدرسه این ناحیه در حال اجراست، ادامه داد: جهت گیری این اداره در راستای ایجاد تعامل انسانی موثر با معلمان و مدارس، دانش افزایی معلمان از طریق شورای دانش آموزی و شورای انجمن ناحیه و نماینده معلمان و سایر تشکل های فعال در آموزش و پرورش است.
به گفته عبادی، فعال کردن نظام پذیرش پیشنهادات به منظور اخذ پیشنهادات همکاران در روند فرایند یاددهی و یادگیری، فعال کردن کمیته پژوهش با بهره گیری از پتانسیل نیروی انسانی در ناحیه تحت عنوان اتاق فکر که می تواند با ایجاد پل ارتباطی بین مدرسه و اداره، به مجموعه ادرای در تصمیم سازی و تصمیم گیری کمک کند، از دیگر اهدافی است که این اداره دنبال می کند.
پایان پیام/
نظر شما