تشکلی جهت ارائه بهترین الگوهای رفتاری باید دردادگستری خوزستان ایجادشود

رئیس کل دادگستری خوزستان، بر ایجاد تشکلی جهت مطالعه و ارائه بهترین شیوه ها و الگوهای رفتاری در این دادگستری تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، محمد باقر الفت، رئیس کل دادگستری خوزستان، صبح امروز(7 خرداد) در مراسم بزرگداشت روز زن، با بیان اینکه امروز جهان با حضور پررنگ زنان در عرصه های مختلف اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و... رو به رو است، گفت: نباید مانع این تحرک اجتماعی شد اما باید آن را سازماندهی کرد.

 

وی ادامه داد: امروز که این خیزش ها در منطقه آغاز شده، فرصتی است تا الگویی ارائه شود و حضرت زهرا(س) یک الگوی تمام، جامع، بدون عیب و نقص، جوان، خوش فکر، تربیت یافته، همنشین بزرگان، مبارز عرصه های سیاسی و احیاگر حقوق تضییع شده است که با قدرت و بدون تزلزل می توان او را به همه زنان معرفی کرد.

 

وی خطاب به بانوان این سازمان، افزود:‌ باید تشکلی ایجاد شود و روی این رفتارها و الگوها مطالعه کنند و بهترین شیوه های رفتاری را با تمام توان آموزش دهند؛ به این ترتیب اگر اذهانی وجود دارد که در صدد حذف حضور زنان است، این اذهان نیز اصلاح می شود.

 

رئیس کل دادگستری استان خوزستان، خاطر نشان کرد: ‌این حرکت را می توان به عنوان نمونه، به کل کشور تسری داد تا هم نیازهای جامعه امروز برطرف شود و هم رفتارهای خوب در جامعه گسترش یابد.

 

وی با اشاره به سالروز فتح خرمشهر، این روز را برای ملت ایران، روز غرور و افتخار‌و پایبندی و استحکام در مقابل دشمنان قسم خورده ایران دانست و بیان کرد:‌ امام خمینی(ره) فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد و همین طور است؛ رزمندگانی که دل به خداوند داده بودند و تنها رضایت او را می خواستند، از سوی لشکری از فرشتگان خداوند یاری شدند و امیدوارم از آن درجه اخلاص نه تنها کم نشده باشد بلکه روز افزون شود.

 

حجت الاسلام سعید سعدی، مستشار دادگاه تجدید نظر خوزستان، نیز در این مراسم، ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه(س)، اضافه کرد: در برخی جوامع ایستا، وقتی کسی بخواهد تغییری ایجاد کند مقاومت ها آغاز می شود، در زمان پیامبر(ص) هم همین طور بود و با وجود احترامی که برای ایشان قائل بودند، به محض آغاز دعوت، انواع سرزنش ها به ایشان وارد شد که یکی از آنها این بود که پیامبر چون فرزند پسر ندارد، راه او استمرار نخواهد داشت، این بود که خداوند متعال سوره کوثر را بر پیامبر نازل فرمود.

 

وی با بیان اینکه ‌همین طور که جامعه به سمت جلو پیش می رود، خیرات و کرامات آن حضرت افزایش می یابد، اذعان داشت:‌ حضرت زهرا(س) حجاب را به عنوان لباس فرم انتخاب نکردند بلکه در مکتب ایشان، حجاب یک فرهنگ بود که نتیجه اش چادر شد.

 

مستشار دادگاه تجدید نظر استان خوزستان، یاد آور شد: در جامعه ایران اسلامی، مردها باید همگی علوی و زنان باید زهرایی باشند تا مجد و عزت گذشته را دریابیم.

 

پایان پیام/

کد خبر 41972

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha