به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، ابوالفضل خراسانی، معاون پژوهشگاه علوم وحیانی معارج قم و دبیر اجرایی دومین جشنواره ملکوت، در جلسه اجرایی شدن طرح ملی ملکوت خوزستان، گفت: این طرح از سال 92 آغاز شده و یک طرح ملی 10 ساله است که امسال برای دومین بار برگزار می شود.
وی هدف از این طرح که از آن به عنوان «طرح جامع مطالعات منظومه ای علوم» یاد می شود را ایجاد و گسترش تمدن نوین اسلامی دانست و افزود: امسال کتاب «قرآن در قرآن» از مجموعه تفاسیر موضوعی قرآن آیت الله جوادی آملی به عنوان محور مطالعاتی دومین دوره جشنواره ملکوت معرفی شده است.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته این طرح تنها ویژه دانشگاهیان و حوزویان بود، تصریح کرد: از امسال جامعه هدف جشنواره از نظر سطح مخاطبان به سطوح عالی، میانی و عمومی تقسیم شده که سطح عالی شامل اساتید و پژوهشگران حوزه و دانشگاه، طلاب سطح چهار حوزوی، دانشجویان مقطع دکتری و بالاتر است.
خراسانی، با بیان اینکه سطح میانی نیز شامل طلاب سطوح 2 و سه، دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد و سطح عمومی شامل کلیه علاقه مندان مطالعات و معارف اسلامی است، اضافه کرد: این طرح در خوزستان به خاطر وجود مسائل برجسته دینی، مذهبی و فرهنگی از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه مباحث کتاب قرآن در قرآن شامل بحث های حقیقت قرآن، جامعیت قرآن و عقل و قرآن است و این کتاب آسان نویسی و روان نویسی شده است، عنوان کرد: انتظار داریم استانداری خوزستان دبیرخانه جشنواره را در استان تشکیل دهد.
معاون پژوهشگاه علوم وحیانی معارج قم، از ارائه رایگان کتاب قرآن در قرآن خبر داد و با بیان اینکه دومین جشنواره این طرح از 25 شهریور آغاز شده که مهلت ارسال آثار تا 25 دی ماه است، خاطر نشان کرد: اسفند نیز آیین پایانی جشنواره ملکوت برگزار می شود.
وی با شااره به منابع اصلی این جشنواره، بیان کرد: «قرآن در قرآن» ویژه سطح عالی، «قرآن میزان شناخت قرآن» برای سطح میانی جشنواره و ویژه نامه ملکوت برگرفته از محتوای کتاب «قرآن در قرآن: در پنج شماره ویژه همه سطوح و نشست های علمی - تخصصی از جمله منابع اصلی این جشنواره است.
فرج الله خبیر، معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، نیز بر راه اندازی دبیرخانه ای برای این طرح خبر داد و اذعان داشت: برای اجرایی شدن طرح ملکوت در خوزستان باید دبیرخانه ای تشکیل شود و دستگاه های تأثیرگذار مانند سازمان تبلیغات ارشاد اسلامی، اوقاف، دانشگاه، آموزش و پرورش و صدا و سیما، عضو آن شوند.
وی بر بهره مندی از سازمان ها و کانون های بزرگ و همچنین سایت های اطلاع رسانی و ابزارهای دیگر برای اطلاع رسانی جشنواره ملی ملکوت تاکید کرد و یاد آور شد: تمام دستگاه های مرتبط با مساجد نیز باید هیات امنای مسجد، ائمه جماعات و مبلغان را جهت اطلاع رسانی توجیه کنند.
پایان پیام/
نظر شما