اعمال فشار بر پیشکسوتان با اجرای طرح سطح بندی قراء جایز نیست

قاری بین المللی با اجرای طرح سطح بندی قراء را سازوکار انگیزشی برای نسل جوانان برشمرد و گفت: نباید با اجرای این طرح پیشکسوتان را تحت فشار گذاشت و چهره های شاخص گذشته را به دست فراموشی سپرد.

حسن ربیعیان، قاری بین المللی با اشاره به تصویب و ابلاغ طرح سطح بندی قاریان و مدرسان قرآن به خبرنگار شبستان گفت: جامعه قرآنی کشور همسو با تاکید رهبر معظم انقلاب نیازمند تثبیت جایگاه است تا همچون نخبگان سایر عرصه ها بتواند از مزایا و امکانات در نظر گرفته شده بهره مند شود.

وی آشنایی مردم با فعالان قرآنی و خدمات ارائه شده توسط آنها را انگیزه بخش دانست و اظهار کرد: اتخاذ رویکرد ارزشی در سطح بندی قراء بسیار مهم است چراکه انقلاب ما برگرفته از اصول و موازین وحی است و باید همسو با آن به فعالان قرآنی توجه ویژه داشت.

ربیعیان ادامه داد: قرائت حرفه ای پروژه ای دیربازده است بدین معنا که یک فرد برای رسیدن به جایگاه حرفه ای و شناخته شده در جامعه باید مسیری طولانی را طی کند، از این رو نباید با قوانین دست و پاگیر زحمات او را نادیده گرفت.

 

روزآمدسازی فن و اطلاعات قراء، اولویتی اساسی
قاری بین المللی اقبال جامعه هدف از طرح سطح بندی را نیازمند زمان دانست و تصریح کرد: اگر این طرح جای خود را در میان قاریان و مدرسان قرآن باز کند می تواند تاثیرات شگرفی برجای بگذارد البته باید در این میان روزآمد کردن فن و اطلاعات قراء با جدیت پیگیری شود.

وی با تاکید بر لزوم ایجاد بسترهای قانونی اداری برای اجرای هرچه بهتر و سریعتر این طرح بیان کرد: قاری معرف توانایی های خود در جامعه است البته بعضا دیده می شود افرادی بر اثر تبلیغات یا حضور در صداوسیما و رقابت ها حرفه ای نشان داده می شوند در حالی که صلاحیت های لازم را به جهت حرفه ای ندارند.

ربیعیان تکریم متناسب با جایگاه افراد را ضروری خواند و ابراز کرد: نباید پیشکسوتانی که در دوران فعالیت حرفه ای خود درخشیده اند را فراموش کرد بلکه با اتخاذ سازوکارهای لازم تجلیلی درخور شان از آنها انجام داد همچنین باید میان افراد تلاشگر که دائما درپی ارتقای فن و دانسته های خود هستند با دیگران تفاوت قائل شد.

وی با بیان این مطلب که پیشکسوتان و قاریان مسن را نمی توان بر اساس آیین نامه طرح سطح بندی قراء و مدرسان قرآن ارزیابی کرد، ادامه داد: نمی توان پیشکسوتان را با اجرای طرح هایی از این دست تحت فشار قرار داد اما می توان از آن به عنوان ابزاری انگیزشی برای رقابت های سالم میان نسل جوان در راستای ارتقای فن و دانسته ها آن را بکار برد.

 

فعالان قرآنی بیشتر به جهت روحی در جامعه آسیب می بینند

ربیعیان درباره دیگر دغدغه های جامعه قرآنی کشور به ویژه قاریان خاطرنشان کرد: نگاه جامعه به فعالان این عرصه مقدس باید همسو با افق ترسیم شده توسط رهبر معظم انقلاب یعنی تکریم و ادای حقوق مادی و معنوی در راستای نخبه پروری باشد چراکه این افراد بیشتر به جهت روحی و بعضا نادیده گرفته شدن آسیب می بینند.

پایان پیام/
 

کد خبر 41878

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha