به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام احمد قلیزاده، رییس دانشگاه سما کشور امروز(29 آبان) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان گیلان با بیان اینکه این سازمان از سال 70 تشکیل و از سال 72 آغاز به کار کرد، گفت: این سازمان ابتدا کارش را از مدارس غیر انتفاعی آغاز و از 12 سال پیش تاکنون در مقطع کاردانی دانشگاه، دانشجو میپذیرد.
وی با اشاره به اینکه سما در یکصد شهر شعبه دارد، اظهار کرد: این سازمان 640 مدرسه با 62 هزار دانش آموز در مقاطع مختلف و 120 آموزشکده با 120 هزار دانشجو در رشتههای مهارتی دانشگاهها، فعالیت میکند.
حجت الاسلام قلیزاده، با تاکید بر اینکه کیفیت بخشی و بهره گیری از تکنولوژیهای نوین آموزشی از اولویتهای اصلی سازمان سما است، افزود: تشکیل مدارس با هدف کشف استعدادیابی دانش آموزان و بحث مهارت محوری یکی از بحثهای فوق العاده مهم برای پیشرفت کشورهاست.
وی گفت: برای رسیدن به پیشرفت در کشور باید در تمامی مقاطع تحصیلی، دانشآموزان را برای تکنسین شدن تربیت کرد.
حجت الاسلام قلیزاده با اشاره به اینکه سازمان سما با هدف یک مرکز مهارت محور در دانشگاه آزاد اسلامی، تربیت تکنسین را بر عهده دارد، تصریح کرد: یکی از علل عقب ماندگی کشور ما نبود تکنسین در کارخانجات و سازمانها، است و از این رو هدف ما در دانشگاه سما این است که فارق التحصیلان سما مورد تاکید کارخانجات و مراکز باشند.
وی گفت: گرچه ما با برند شدن فاصله داریم اما به جد به دنبال ارتقای کیفیت در مدارس و مباحث جدید تعلیم و تربیت همراه با تکنولوژیهای آموزشی هستیم.
برای اولین بار در کشور، افتتاح 37 مدرسه تخصصی ورزش
حجت الاسلام قلیزاده اضافه کرد: افتتاح 37 مدرسه تخصصی ورزش از اقدامات قابل توجهای است که امسال انجام شده است.
وی اذعان کرد: اگر از مقطع ابتدایی استعداد دانش آموزان در یک رشته شناسایی و مبانی ابتدایی تا عملی آن در یک زمینه خاص دنبال شود بی تردید می توان شاهد دو اتفاق مهم، یعنی داشتن نسلی سالم و پویا و همچنین دیدن اتفاقات خوب ورزشی و بازیکنان تیم ملی، از این سازمان باشیم.
حجت الاسلام قلیزاده با بیان اینکه تعلیم و تربیت باید به گونهای جا بیفتد که هر که استعدادش خوب است بتواند زمینه شکوفاییاش فراهم شود، افزود: ما در مدرسه خوب درس می دهیم و کارمان ارتقای مدیریت مدارس است تا به شعار مدرسه محوری جامعه عمل بپوشانیم.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه بحث مهارتهای زندگی بسیار مهم است اما متاسفانه به آن رسیدگی نمیشود، گفت: ما همه چیز به فرزندانمان یاد میدهیم غیر از مهارتهای زندگی چرا که اینروزها تمرکز خانوادهها از روی حرص و تمع و چشم و هم چشمی بر روی درس فرزندانشان زیادتر شده و به دنبال این هستند که فرزندشان در مراکز بهتر و رشتههای خوبتری درس بخوانند و از این رو از مهارت های زندگی غافل میمانند.
حجت الاسلام قلیزاده در ادامه با بیان اینکه دانشگاه آزاد 50 درصد بار وزارت علوم را به دوش کشیده است، گفت: گرچه با کمبود نیرو مواجه هستیم اما در جذب آن نیز به شدت احتیاط می کنیم.
در ادامه با بیان اینکه در سفر به گیلان، اولین جلسه شورای سیاست گذاری در این استان را برگزار کردیم تا بخشی از اختیاراتمان را به استانها تفویض کنیم، گفت: سیاست دانشگاه آزاد سما این است که هر آنچه که اندوخته دارد مربوط به همان استان است و از این رو باید در آن استان شورای سیاستگذاری تشکیل شود.
پایان پیام/
نظر شما