توانمندسازی روستاییان، مهم‌ترین شاخص جلوگیری از افزایش نرخ مهاجرت به شهرهاست

خبرگزاری شبستان: مسئول ستاد توانمندسازی استان کردستان، ایجاد بسترهای لازم برای توسعه و عمران روستاها و توانمندسازی روستائیان را یکی از مهم‌ترین شاخصه‌ها برای جلوگیری از افزایش نرخ مهاجرت روستائیان به سمت شهرها و افزایش سکونتگاه‌های غیررسمی عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از روابط عمومی کمیته امداد کردستان، امیر ارسلان پیوند، شامگاه گذشته (28 Hبان) در نخستین جلسه ستاد توانمندسازی استان که با حضور مسئولان و خیرین در اداره‌کل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان برگزار شد، گفت: یکی از مهم‌ترین اهداف تشکیل این ستاد که تا کنون در چندین استان کشور تشکیل شده ایجاد بسترهای لازم برای توانمندسازی مناطق محروم است.

 

مسئول ستاد توانمندسازی استان کردستان، افزود: این ستاد با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های بخش دولتی و خصوصی به دنبال ایجاد ساز و کاری برای توانمندسازی نقاط محروم به ویژه سکونتگاه‌های غیررسمی و جلوگیری از افزایش نرخ مهاجرت روستائیان از مناطق محروم به سمت شهرها است.

 

پیوند، با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین شاخصه‌ها برای جلوگیری از افزایش نرخ مهاجرت روستائیان به سمت شهرها و افزایش سکونتگاه‌های غیررسمی ناشی از این مهاجرت‌ها، ایجاد بسترهای لازم برای توسعه و عمران روستاها و توانمندسازی روستائیان است، یادآور شد: ایجاد این ساز و کارها با هم‌افزایی بین دستگاه‌های مختلف و بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی موجب ماندگاری روستائیان در روستاها و رشد و شکوفایی بیش از پیش مناطق مختلف می‌شود.

 

وی، خاطرنشان کرد: استعدادهای بسیار خوبی در بین اقشار نیازمند جامعه وجود دارد که متاسفانه به دلیل مشکلات مادی گاهی شکوفا نمی‌شود و ما می‌توانیم در قالب این ستاد با شناسایی این استعدادها بستر را برای شکوفایی وتوانمندسازی این افراد فراهم کنیم.

 

مسئول ستاد توانمندسازی استان کردستان، بیان اینکه ایجاد عزم ملی در راستای محرومیت‌زدایی با بهره‌گیری از ظرفیت خیرین و مدیران خیر یکی از مهم‌ترین اهداف تشکیل این ستاد است، افزود: شناسایی مناطق محروم و نیازهای آنها توسط نهادهای حمایتی همچون کمیته امداد و بهزیستی، ایجاد ساز کارهای برای تعامل دستگاه‌ها و خیرین با هم و استفاده از تمام ظرفیت‌ها در راستای توانمندسازی نیازمندان در بخش‌ها و حوزه‌های مختلف از مهم‌ترین اهدف این ستاد است.

 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان، نیز در این جلسه با بیان اینکه فرایند کار ستاد باید در چارچوبی مشخص شده اعلام شود، تصریح کرد: اساس‌نامه این ستاد تدوین و اعضا و هیت مدیره نیز باید در کوتاه‌ترین زمان معرفی شوند.

 

حسن خدابنده‌لو، ادامه داد:‌ برگزاری جلسات به صورت مستمر و خودداری از موازی‌کاری با سایر دستگاه‌های حمایتی و موسسات خیره باید در دستور کار و مورد توجه قرار گیرد.

 

وی، در پایان خاطرنشان کرد: ایجاد یک سیستم ارجاع به منظور هدفمندکردن هرچه بیشتر برنامه‌ها و حرکت‌های ستاد از دیگر مباحثی است که نباید از آن غافل شد.

 

پایان پیام/

 

 

 

 

کد خبر 418428

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha