به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، معصومه آباد، نویسنده کتاب «من زندهام» شب گذشته در نشستی در خانه انقلاب و ولایت اصفهان با بیان اینکه من خودم را سخنور نمی دانم و قصد سخنرانی ندارم، گفت: گاهی شرایطی پیش میآید که بهتر است مروری بر تاریخ گذشته داشته باشیم و از این رو این کتاب را نوشتم و الآن پیرامون آن صحبت می کنم.
وی با تاکید بر اینکه مرور تاریخ باعث غفلت زدایی میشود، اظهار داشت: غفلت و فراموشی بیماری همیشگی انسان است و گذر زمان خاطرات را کمرنگ جلوه میدهد.
این نویسنده آزاده دفاع مقدس، هشت سال دفاع مقدس را میراثی ارزشمند دانست و گفت: همه ما باید امانتدار این میراث بزرگ دینی، انقلابی و فرهنگی که هویت و اصالت ما را تشکیل میدهد، باشیم.
وی به نسل جوان توصیه کرد که حوادث کشورهای همسایه را با دقت و بصیرت دنبال کنند و تصریح کرد: همه جنگها به علتی مثل گشورگشایی یا حاکمیت سیاسی آغاز میشوند اما مهمتر از علت شروع جنگها باید به دنبال علل اتمام آن باشیم.
آباد، با اشاره به اینکه هشت سال جنگ در شرایطی بر ملت ما تحمیل شد که جنگ یک کشور با دنیای شرق و غرب بود، گفت: ما در روزهای آغازین انقلاب هنوز اقتدار کافی برای تسلط بر دانشگاهها هم نداشتیم و برای همین دانشگاهها تعطیل شد اما در همین شرایط ما وارد جنگی نابرابر شدیم.
وی با اشاره به اینکه صدام این چنگ را جنگ «عرب و عجم» عنوان کرد، اظهار داشت: من در سن 17 سالگی در خاک آبادان اسیر بعثیها شدم، 17 سال برای ما سن کمی نیست اما دشمن آن را کم می دید.
نویسنده کتاب «من زندهام» به جنبههای مختلف اسارت در اردوگاههای بعثی اشاره کرد و افزود: اگر امروز از اسارت حرف می زنیم برای رسیدن به مرام آزادگی است.
وی با تاکید بر اینکه دفاع مقدس نقطه وحدت اقوام ایرانی و اقلیتهای مذهبی است، افزود: صدام صدای وحدت و یکپارچگی ما را ندیده بود و همین وحدت عامل اصلی موفقیت کشور در پیروزی انقلاب، دفاع مقدس و وضعیت کنونی کشور است.
معصومه آباد در پایان به بیان برخی خاطرات خود در اسارت بعثیها اشاره کرد.
پایان پیام/
نظر شما