ساخت پروژه عمراني بدون فعاليت فرهنگي مطلوب نيست

خبرگزاري شبستان: كارشناس اداره كل امور روستايي و شوراها استانداري با بيان اينكه ساخت پروژه عمراني بدون فعاليت فرهنگي مطلوب نيست، گفت:هزينه هايي كه در حوزه ساخت و تجهيز مساجد انجام مي شود، يك كاسه شود و برنامه تهيه شود تا اثرگذار باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري، روح اله عليزاده، كارشناس اداره كل امور روستايي و شوراها استانداري امروز(28آبان) در كارگروه هم افزايي و مشاركت فرهنگي در مساجد اين استان با اشاره به 46درصد جمعيت مازندران روستايي هستند، اظهار كرد: 3هزار روستا و يكهزار و800دهياري در اين استان وجود دارد.

 

وي با اشاره به وجود يك ميليون و 300هزار نفر روستايي در مازندران، در روستاها كارهاي فرهنگي زيربنايي اثرگذار خواهد بود، گفت: اگر هر پروژه عمراني ساخته بشود اما كار فرهنگي درآن انجام نشود، مطلوب نخواهد بود.

 

عليزاده با بيان اينكه در 22شهرستان و 57بخشداري مازندران به روستاهاي شاخص كه فعاليت هاي فرهنگي انجام مي دهند اعتباراتي داده مي شود، خاطرنشان شد: هزينه هايي كه در حوزه ساخت و تجهيز مساجد انجام مي شود، يك كاسه شود و برنامه تهيه شود تا اثرگذار باشد.

 

وي با بيان اينكه ما بر اين عقيده هستيم كه مساجد نبايد دولتي باشند و مردمي اداره شوند، گفت: اگر دولت را در يك جبهه قرار دهيم و مردم و خيرين را در جبهه ديگر، مشاهده مي شود مردم و خيرين حضور پررنگ تري دارند.

 

حجت الاسلام سید مرتضی موسوی راد، امام جماعت و مديرمسئول كانون فرهنگي و هنري رسول ا... درخصوص آسيب شناسي عزاداري در ايام محرم گفت: بايد ديد مجوز اين خيمه ها را در خيابان ها چه كسي مي دهد و باعث خالي شدن مساجد از عزاداران مي شود.

 

وي با بيان اينكه در فعاليت هاي فرهنگي بايد ابتدا مسئولين خود عامل گفته هايشان باشند، خاطرنشان شد: برنامه هاي ديني و قرآني مساجد نيز زماني كه عامل به قرآن باشيم نمود خواهد داشت.

 

حجت الاسلام سيدمحمود هاشمي، امام جماعت و مديرمسئول كانون فرهنگي و هنري شهداي كياپي با بيان اينكه در بحث توسعه فرهنگي و ديني مهمترين نقش را وزارت ارشاد دارد، گفت: كانون هاي مساجد بايد با دستگاه هاي فرهنگي تفاهم نامه هاي بين سازماني تنظيم كنند.

 

وي خواستار تشكيل كارگروه هاي ويژه در كانون ها جهت شناسايي و گزينش جوانان براي سوق دادن به فعاليت هاي همسو با دين اسلام شد.

 

حجت الاسلام هاشمي خواستار حضور منسجم اداره كل ورزش و جوانان در برنامه هاي كانون هاي مساجد جهت رونق برنامه ها شد.

 

خواستار تشكيل كانون فرهنگي و هنري در حوزه هاي علميه، ادارات و مدارس شد.

 

وي با بيان اينكه مسجد به مانند دريا متولي خاصي ندارد، گفت: بودجه هاي فرهنگي دهياري ها و شوراها در روستا ها ساماندهي شود.

 

سيد مهرداد يعقوبي جويباري، مدير امور فرهنگي و تربيتي اداره كل ورزش و جوانان مازندران با اشاره به جامعه هدف اين اداره كل كه نوجوانان و جوانان هستند، گفت: پيوند كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد با اين نهاد بسياري از مشكلات را مرتفع مي كند.

 

وي با اشاره به اينكه در بسياري از مساجد كه سالن ورزشي ندارند سازمان ورزش و جوانان امكانات ورزشي اهداء مي كند، افزود: برنامه هاي فرهنگي بايد پيوست ورزشي داشته باشند.

 

يعقوبي با بيان اينكه باشگاه ها به سمتي سوق داده شده كه فرهنگي ورزشي باشند، اظهار كرد: كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد بايد براي كشش جوانان و نوجوانان به فعاليت هاي مسجدي پيوست ورزشي را در خود اعمال كنند.

 

پايان پيام/

 

 

 

 

کد خبر 418319

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha