انجام مطالعات برای راه اندازی کارخانه زباله سوز بیمارستانی

خبرگزاری شبستان: معاون خدمات شهری و فضای سبز شهرداری تهران از انجام مطالعات برای احداث کارخانه زباله سوز بیمارستانی با ظرفیت 100 تن خبر داد.

به گزارش خبرنگار شبستان، مجتبی عبداللهی، معاون خدمات شهری و فضای سبز شهرداری تهران در مراسم بازدید از اولین کارخانه زباله سوز کشور اظهار کرد: مراسم احداث این کارخانه از سال 91 آغاز شد و امیدواریم پس از گذراندن تست سرد به زودی آماده بهره برداری شود.

 

وی با اشاره به پیشرفت 97 درصدی این پروژه اظهار کرد: بسیاری از مسئولان استان های کشور از این پروژه بازدید و خواستار راه اندازی کارخانه های مشابه در استان های مختلف هستند.

 

به گفته وی، با افتتاح این کارخانه تحول عظیمی در زباله های کشور ایجاد می شود چرا که علیرغم جلوگیری از دفن حجم عظیمی از زباله ها می توان در هر ساعت سه مگاوات برق تولید کرد.

 

عبداللهی خاطرنشان کرد: تکنولوژی این دستگاه آمریکایی و ساخت کشور چین است که در سال 90 با قیمت 30 میلیارد تومان خریداری شده است.

 

وی گفت: با افتتاح این کارخانه روزانه قادر به تولید انرژی از 30 تن زباله خواهیم بود.

 

وی همچنین از برنامه های زیربنایی برای تفکیک زباله از مبدأ خبر داد و گفت: در این راستا اقداماتی در حال انجام هست که نسبت به آن اطلاع رسانی خواهد شد.

 

وی همچنین در خصوص زباله های بیمارستانی اظهار کرد: در حال حاضر زباله های بیمارستانی پس از بی خطرسازی دفن می شوند که در حال انجام مذاکره و مطالعاتی برای احداث کارخانه زباله سوز بیمارستانی با ظرفیت 100 تن در روز هستیم.

 

به گفته وی، بر اساس تکنولوژی جدید قابلیت سوزاندن زباله بیمارستانی و عادی نیز فراهم شده که با نهایی شدن این طرح نسبت به ایجاد این کارخانه اقدام خواهد شد.

 

40 درصد زباله ها قابل استفاده نیستند

 

در ادامه، امیر حق بیان، مدیر فنی پروژه دستگاه زباله سوز با اشاره به اینکه دفن بهداشتی و زباله سوزی دو روش مدیریت پسماند هستند، گفت: از مضرات دفن زباله ها می توان به آلوده شدن خاک، آب های زیرزمینی، حجم وسیعی از زمین برای دفن و شرایط جوی و غیره است که با دستگاه زباله سوز برطرف می شود.

 

به گفته وی، در حال حاضر رشد تولید زباله و دفن آن به زودی در حال افزایش است اما از سال 2010 دفن زباله در بسیاری از کشورها ممنوع شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: 70 درصد پسماند کشور تر و باقی خشک هستند. همچنین 60 درصد زباله های تولیدی قابل بازیافت بوده و 40 درصد مابقی اصلا قابل استفاده نیست.

 

پایان پیام/

 

 

 

 

 

کد خبر 418293

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha