بیماران کلیوی، مظلوم و گمنام

خبرگزاری شبستان: یکی از بیماری هایی که افراد بسیاری در نقاط مختلف جهان با آن دست و پنجه نرم می کنند، ' بیماری کلیوی' است که مبتلایان به این بیماری مظلوم و گمنام واقع شده اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، می‌خواهم وصف بیمارانی را گویم که نامشان را بارها و بارها شنیده‌ایم، اگر چه به دلیل حس انسان دوستانه با آنها همدردی کردیم اما هرگز مشکلاتشان را آن طور که باید حس نکرده‌ایم. بیمارانی که توانایی تامین مخارج زندگی خود را داشتند ولی بدلیل دست و پنجه نرم کردن با بیماری کلیوی حتی قادر به تامین هزینه‌های داروی خود نیستند.

بیماران دیالیزی ذره ذره وجودشان به داروهایی وابسته است که قیمت‌های آنها بسیار سنگین بوده و تمام زندگی آنها تحت تاثیر این وضع قرار گرفته است.پیوند کلیه و هزینه‌های تهیه کلیه و تهیه داروها از یک طرف، دردها و مشکلات و بیماری‌های جانبی از طرف دیگر زمینه را برای ناراحتی بیماران کلیوی فراهم کرده است، بيماری از زمان پديدار شدن تا پايان عمر همراه بيماران است و هيچگاه اثرش در زندگي محو نمی‌شود.

این بیماران همانند انسان‌های سالم نیاز به آرامش و رفاه در زندگی دارند بیمارانی که از اعضای بدنه جامعه ما هستند اما مظلوم و گمنام واقع شده‌اند.

مبتلایان به این بیماری از زمان بروز بیماری، باید به طور مرتب و مداوم تحت درمان قرار بگیرند و معمولا" در تامین هزینه مخارج آزمایشگاه و درمان خود مشکل دارند و کسانی که نیاز به پیوند کلیه داشته باشند مشکلات آنها صد چندان است، که در این میان انجمن‌های حمایتی نقش ارزشمندی دارند.

از 23 تا 30 آبان ماه در کشورمان به نام هفته حمایت از بیماران کلیوی نامگذاری شده که خبرنگار ما به میان چند بیمار و مسئول انجمن حمایت از بیماران کلیوی بندر آستارا رفته تا از وضعیت خدمات رسانی به بیماران با خبر و حال آنان را جویا شود.

هزینه های آزمایشگاهی و داروها سرسام آور است

علی، از بیماران دیالیزی در بندر آستارا در مصاحبه با خبرنگار ما گفت: مشکل تامین هزینه دارو مرا رنج می‌دهد.

وی از انجمن حمایت از بیماران کلیوی آستارا در رسیدگی به مشکلاتشان تشکر کرد و افزود: از مردم خیر و نیکوکار ایران اسلامی و مسئولان می‌خواهم به مشکلات ما رسیدگی کنند تا در کنار بیماری که داریم لااقل بتوانیم زندگی همراه با آرامش روحی و روانی داشته باشیم.

علی در پایان گفت: مردم خیر ایران اسلامی همواره در تمامی صحنه‌های نوع دوستانه حضوری چشمگیر داشته‌اند و امیدوارم با کمک‌های نیکوکارانه خود ما را از این مشکل رهایی دهند.

 

مردم خیر و نیکوکار ایران اسلامی به کمک بیماران کلیوی بشتابند

حسین، از دیگر بیماران کلیوی بندر آستارا ضمن ابراز خوشحالی از حضور یک خبرنگار در بین بیماران دیالیزی برای نوشتن مشکلات آنان، گفت: درد و رنج بیماریم و از طرف دیگر هزینه های سنگین تهیه داروها مرا به شدت رنج می دهد.

وی تصریح کرد: ما هم نیاز به زندگی همراه به آرامش داریم اما در کنار بیماری هزینه های سرسام آور تامین داروها ما بیماران را رنج می دهد که امیدوارم این مشکلاتمان با کمک های مردم خیر ایران اسلامی رفع شود.

حسین در پایان از خبرنگاران خواست مشکلات بیماران دیالیزی را به گوش مسئولان و مردم برسانند تا آنان بیش از این مظلوم و گمنام واقع نشوند.

جمعی از بیماران کلیوی در بندر آستارا نیز طی روند تهیه این گزارش طرف مصاحبه قرار گرفتند و از مسئولان خواستند که آنها را دریابند و بدانند که بیماران کلیوی این روزها علاوه بر فشارهای روحی و روانی ناشی از اصل بیماری، با مشکل بزرگی با عنوان تامین هزینه داروها زندگی شان به مخاطره افتاده است.

 

بیماران کلیوی آستارا به دلیل مشکلات مالی وضعیت مطلوبی ندارند

محمد نظری، رییس انجمن حمایت از بیماران کلیوی بندر آستارا خواستار کمک خیران و مسئولان به بیماران کلیوی شد و گفت: بیماران کلیوی آستارا به دلیل مشکلات مالی وضعیت مطلوبی ندارند.

وی افزود: بیماران کلیوی و خانواده‎های آنان با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند و مسئولین و مردم باید به فکرشان باشند.

رییس انجمن حمایت از بیماران کلیوی بندر آستارا نقش اصحاب رسانه و خبرنگاران را در آشنایی مردم با این بیماری خطیر دانست و خاطرنشان کرد: بیماران دیالیزی هموطن ما هستند و ما نباید آنان را از یاد برده و همواره باید به فکرشان باشیم.

نظری با اشاره به هزینه پیوند کلیه بیماران دیالیزی، بیان کرد: هزینه خرید کلیه بیماران دیالیزی بسیار بالاست و مسئولین و خیرین آستین همت بالا زده و با کمک‌های نوع دوستانه خود مشکلات این افراد را حل کنند.

 

تعداد بیماران کلیوی در بندر آستارا رو به افزایش است

وی با بیان اینکه تعداد بیماران کلیوی در حال افزایش است، افزود: افزایش این بیماران زنگ خطری برای جامعه است و مسئولان امر نباید به این مسئله بی‌تفاوت باشند بلکه با برنامه ریزی‌های کارشناسی شده علل مبتلا شدن افراد به این بیماری را شناسایی و آن را ریشه کن کنند.

رییس انجمن حمایت از بیماران کلیوی بندر آستارا یکی از عوامل اصلی افزایش بیماران کلیوی در شهرستان آستارا را ناسالم بودن آب‌های شرب مناطق روستایی دانست و خاطرنشان کرد: آب‌های غیر بهداشتی و ناسالم در بدن انسان سنگ ساز هستند و باعث انواع بیماری‌های کلیوی می‌شوند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در بندر آستارا 55 نفر به بیماری کلیوی مبتلا هستند، اظهار کرد: در حال حاضر انجام کارهای درمانی بیماران با حمایت انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی به صورت رایگان صورت می‌پذیرد.

وی با اشاره به تاسیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی در سال ۱۳۸۱ در  بندر آستارا، اضافه کرد: امسال  ۱۳ نفر به آمار بیماران کلیوی افزوده شده و این یک زنگ خط برای شهرستان آستاراست.

این مقام مسئول افزود: بیشتر مبتلایان به این بیماری در رده سنی 40 تا 50 ساله هستند.

رییس انجمن حمایت از بیماران کلیوی بندر آستارا با بیان اینکه توسعه گسترده‌ای در بخش دیالیز شهرستان صورت گرفته است، گفت: هم اکنون بیش از 11  دستگاه دیالیز در شهرستان فعال است.

نظری در پایان کمک به بیماران و نیازمندان را نزد خدا دارای اجر بالا دانست و از مردم خیر و نیکوکار ایران اسلامی به ویژه مردم بندر آستارا خواست به بیماران کلیوی کمک کنند.

گفتنی است، شماره حساب های 6411-11-1678178-1 بانک مهر ایران و  65475987 بانک رفاه آماده دریافت کمک های مردم خیر و نیکوکار ایران اسلامی به بیماران کلیوی بندر آستارا است.

 

پایان پیام/

کد خبر 418188

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha