به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، نمایندگان مجلس در ادامه جلسه علنی امروز چهارشنبه 28 آبان و در بررسی طرح دائمی کردن احکام بودجه بندی را به عنوان بند پ به ماده 11 این طرح اضافه کردند.
براساس این بند یک درصد از درآمد حاصل از صادرات نفت خام و گاز طبیعی و میعانات گازی به مدیریت عرضه و تقاضای آب کشور اختصاص مییابد و ارقام ان در بودجه سنواتی درج میشود و آییننامه اجرایی این بند در راستای اهداف زیر با پیشنهاد وزارتخانههای نیرو، جهاد کشاورزی و صنعت معدن و تجارت به تصویب هیئت وزیران میرسد:
الف- شیرین سازی و انتقال آب از دریاها به مناطق مرکزی.
ب- ایجاد تاسیسات تولید همزمان برق، آب و نیز ایجاد زیرساخت های مربوط به استقرار مراکز جمعیتی، صنعتی و تجاری در سواحل کشور.
ج- مدیریت و انتقال ابهای مرزی.
د- تفکیک شبکههای آب آشامیدنی از مصارف غیرشرب و بهداشتی.
هـ- بهسازی شبکه های انتقال و توزیع برای جلوگیری از تلفات و هدرروی آبها.
و- افزایش بهرهوری و کاهش مصارف آب کشاورزی.
ز- اجرای سدهای مرزی و واردات آب از کشورهای همجوار و اجرای طرحهای مشترک آبی.
ح- تولید یا خرید آب استحصالی پساب تصفیه شده از سرمایهگذاران اعم از داخلی و خارجی و آب مازاد ناشی از صرفهجوی حق آبه داران در بخش های مصرف.
ط- تضمین خرید آب و خدمات مربوط به روش BOT (ساخت و راه اندازی و انتقال) یا BOO (ساخت، مالکیت و بهرهبرداری) از سوی بخش خصوصی غیردولتی.
همچنین نمایندگان در بند الحاقی دیگری به این ماده مصوب کرده اند کشاورزانی که در اثر حوادث غیرمترقبه از جمله خشکسالی، خسارت دیدهاند و قادر به پرداخت حق بیمه اجتماعی خود نشدهاند از پرداخت جریمه برای مدت معذوریت معاف میشود.
وکلای ملت همچنین ماده 12 این طرح را که در رابطه با تشکیل صندوقی خاص در بخش ارتباطات و فناوری تاکید داشت را برای بررسی دقیقتر به کمیسیون ارجاع دادهاند.
همچنین نمایندگان ماده 14 این طرح را که در رابطه با اختصاص مبلغی برای کمک به سرمایهگذاری خطرپذیر و حمایت از پروژهها و طرح های توسعهای اشتغال آفرین در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات بود را حذف کردند.
پایان پیام/
نظر شما