به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان، امروز(27 آبان) در سومين سمينار روابط عمومی های استان با عنوان نقش روابط عمومی سازمان ها در ارتقای فرهنگ شهروندی، با بیان اینکه امروز دنیا به دهکده کوچکی تبدیل شده، گفت: در این دنیا با توجه به پیشرفت وسایل ارتباط جمعی هیچ چیز از دیده ها پنهان نمی ماند و هر کس باید از قابلیت های خودش استفاده کند.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ در جایی قرار دارد که جماعت و گروهی گرد هم آمده باشند، تصریح کرد: در مسیر حرکت ها همیشه نوع مقاومت ها تعیین کننده هستند و در این راستا هرچه در مسیرهای فرهنگی مقاوم تر باشیم از اصالت بیشتری برخورداریم.
وی افزود: خوزستان طی یک قرن اخیر دارای تحولات و وقایع تاریخی مختلفی بوده که هم تاثیرگذار بودند و هم تاثیرپذیر، بنابراین اگر به آن نظم و جهت ندهیم و یک هویت یکپارچه و منسجم برای آن تعریف نکنیم دچار گسست از سوی فرهنگ های دیگر شده و در این صورت سرمایه گذاری در آن نیز غیر ممکن می شود.
دکتر مقتدایی، با بیان اینکه خوزستان با توجه به اینکه دستخوش تغییرات بسیاری طی سال های مختلف شده ولی اصالت آن همچنان پابرجاست، عنوان کرد: بنابراین باید از آنچه که باعث ضربه زدن می شود پرهیز کنیم و از قابلیتهای وحدت در استان خودمان بهره بگیریم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، در خصوص نقش روایط عمومی ها، اذعان داشت: روابط عمومی با عمومیت مطلب سر و کار دارد و متاسفانه در بعضی سازمان ها روابط عمومی تبدیل به تشریفات شده در حالی که روابط عمومی باید به دنبال تأثیر مثبت کارهایشان باشند.
وی با تاکید بر اینکه روابط عمومی باید بر جامعه اثرگذار باشد و از هر چیزی بهره برداری کند، ادامه داد: همچنین روابط عمومی در کنار وظایفی که برای آن تعریف شده، باید عامل تحول و خلاقیت نیز باشد و در راستای خدمات رسانی به مردم، فعالیت های خاصی انجام دهد.
جمال درويش، مدير كل روابط عمومی و امور بينالملل استانداری خوزستان، نیز روابط عمومی را در جامعه ما اکری مظلوم و تاشناخته خواند و اضافه کرد: روابط عمومی با همه اجزای سازمان در ارتباط است و پلی میان سازمان و جامعه محسوب می شود.
وی با بیان اینکه روابط عمومی تنها در تبلیغات و اطلاعات خلاصه نمی شود، وی جزئی از سازمان نیست بلکه دربرگیرنده سازمان بوده و سازمان در آغوش آن می پرورد، تاکید کرد: از جمله اهداف ما در برگزاری این سمینار شناختن و شناساندن نقش مهم و حساس روابط عمومیهاست.
وی احیای روابط عمومی را احیای حقوق مردم جامعه دانست و یاد آور شد: وظایف روابط عمومی گسترده و متنوع بوده و هم با خبر و هم با هنر مرتبط است و کارکنان روابط عمومی هر سازمان میتوانند الگوی مناسبی برای آشنایی کارکنان آن سازمان با فرهنگ شهروندی و گسترش آن باشند.
پایان پیام/
نظر شما