به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، مرتضي اكبرپور امروز ظهر (27 آبان) در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی اظهار داشت: امروز یکی از چالش های مدیریت بحران موضوع کمبود اعتبارات و امکانات است که در این راستا لایحه جدیدی را تنظیم و به مجلس ارائه کرده ایم که اعتبارات حوزه بحران باید در اختیار وزارت کشور قرار بگیرد که امید است در برنامه ششم توسعه این مشکل حل شود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر به طور متوسط در کشور ماهانه 50 زلزله بالای 3.5 ریشتر اتفاق می افتد، به سرعت در عملکرد مدیریت بحران در مقابله با حوادث اشاره کرد و ادامه داد:در این زمینه پیشرفت قابل توجهی داشته ایم به طوری که در زلزله بوشهر طی 3 ساعت عملیات آواربرداری را تمام کردیم.
وی با بیان اینکه در زمینه آموزشی نیز دو نوع آموزش تخصصی و همگانی ارائه می کنیم، گفت: در زمینه آموزش همگانی، هلال احمر نیز اقداماتی انجام می دهد و در همین راستا 1500 میلیارد تومان اعتبار به هلال احمر پرداخت شده است.
اکبرپور با تاکید بر اینکه باید مدیریت خشکسالی در دستور کار مدیران و مسئولان قرار گیرد، اظهار داشت: خشکسالی زو حوادثی است که ما باید خود را با آن تطبیق دهیم چراکه نمی توان با خشکسالی مقابله کرد.
احمد مجیدی معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس کارگروه ملی حمل و نقل مدیریت بحران کشور نیز با اشاره به اینکه میزان تلفات رانندگی در کشور نسبت به جمعیت بیشتر از میانگین دنیا است، گفت: در دنیا سالانه یک میلیون و 300 هزار نفر در اثر حوادث ناشی از رانندگی جان خود را از دست می دهند، که از این میزان 18 هزار نفر مربوط به ایران است.
وی با بیان اینکه از سال 82 تاکنون 2 هزار و 400 نقطه حادثه خیز در کشور شناسایی شده است، تصریح کرد: از این تعداد 53 مورد مربوط به خراسان جنوبی است و در این راستا اعتباراتی بر اساس اولویت برای مرتفع شدن این نقاط به تمامی استانها اختصاص یافته است.
مجیدی ادامه داد: از 2 هزار و 400 نقطه حادثه خیر کشور که در سال 82 شناسایی شده اند، بیش از یکهزار مورد تاکنون رفع شده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 10 هزار و 500 کیلومتر خطوط ریلی در کشور وجود دارد، گفت: هم اکنون 9 هزار و 500 کیلومتر دیگر نیز در حال ساخت است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در ایران در صورت وقوع حادثه، مدت زمان خدمت رسانی به حادثه دیدگان بسیار پایین است، خاطرنشان کرد: هیچ کشوری در دنیا نمی تواند مانند ایران از لحاظ سرعت خدمت رسانی پیشگام باشد چرا که در ایران عواطف انسانی در سرعت خدمت رسانی تاثیرگذار هستند.
پایان پیام/
نظر شما