به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از بيرجند، محمد حسيني امروز (27 آبان) در شوراي آموزش و پرورش خراسان جنوبي اظهار كرد: بايد همه دستگاهها نسبت به آموزش و پرورش با حساسيت برخورد كنند چرا كه سرمايههاي انساني كشور در اين بخش حضور دارند.
وي با بيان اينكه بايد همه جامعه به رشد و تعالي آموزش و پرورش كمك كنند، افزود: سليقهاي برخورد كردن با آموزش و پرورش به هيچ عنوان جواب نخواهد داد.
معاون سياسي، امنیتی و اجتماعي استاندار خراسان جنوبي با اشاره به فضاي آرام و سرشار از تفاهم در بخشهاي آموزش و پرورش استان، گفت: اين مهم ميتواند الگوي خوبي براي ديگر دستگاههاي اجرايي نيز باشد.
حسيني با بيان اينكه برخوردهاي فصلي در آموزش و پرورش جوابگو نيست و بايد با نگاه جامع به مسائل تصميمات اصولي گرفته شود، تاكيد كرد: آموزش و پرورش بايد با برنامهريزي كارشناسانه و كمك همه بخشها از عملكردهاي خود ارزيابي دقيق و واقعبينانهاي داشته باشد.
به گفته وي بايد بحثها فرهنگي با جديت در اولويت قرار گيرد چرا كه ميتواند بسترساز تحقق همه اهداف نظام اسلامي باشد.
معاون سياسي، امنیتی و اجتماعي استاندار خراسان جنوبي در خصوص بررسي بهسازي تجهيزات مدارس خواستار تشكيل كميتهاي در استان استان شد و بيان كرد: شركت پخش فرآوردههاي نفتي براي تامين سوخت زمستاني مدارس به آموزش و پرورش كمك كند.
اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبي رتبه برتر پروژه مهر 93 را كسب كرد
مديركل آموزش و پرورش خراسان جنوبي نيز در اين جلسه ضمن تشكر از همكاري دستگاههاي اجرايي استان براي بازگشايي مدارس، اظهار كرد: در خصوص اجرای پروژه مهر سال تحصیلی 94-93 اداره كل آموزش و پرورش استان های آذربایجان شرقی، بوشهر و خراسان جنوبی به ترتیب مقام اول تا سوم كشور را کسب کردند.
عباس لامعي با اشاره به اينكه امسال طرح المپیاد ورزشی درونمدرسهای بزرگترین رویداد ورزشی و فوق برنامه آموزش و پرورش است، گفت: اين طرح از 26 مهرماه آغاز و تا پايان اسفندماه سال جاري ادامه دارد.
شناسايي 401 نفر در طرح انسداد مبادي بيسوادي در خراسان جنوبي
وي با بيان اينكه سياست آموزش و پرورش در مورد تامين نيرو انقباضي است، عنوان كرد: امسال در سراسر كشور آموزش و پرورش استخدامي نداشته چرا كه دولت معتقد است اين سازمان نيروي مازاد دارد.
مديركل آموزش و پرورش خراسان جنوبي از اختصاص بسته حمايتي به استان با اعتبار يك ميليارد و 700 ميليون تومان در سال جاري خبر داد و افزود: در حال حاضر بیش از 400 دانش آموز خراسان جنوبی تحت پوشش این بسته قرار دارند.
لامعي به اجرای طرح انسداد مبادی بیسوادی اشاره كرد و گفت: این طرح برای کودکان شش تا 12 سالی که از تحصیل بازماندهاند، به صورت پایلوت در خراسان جنوبی و کرمانشاه در حال اجرا است و تاکنون در استان 401 نفر در اين راستا شناسایی شدهاند.
وجود 9 دارالقرآن در مدارس استان
رئیس اداره امور قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبي نيز اظهار داشت: در راستاي سياستهاي جديد اين سازمان به منظور شكوفايي استعدادهاي دانشآموزان و توسعه فرهنگي قرآن، احيا و راهاندازي دارالقرآن در مدارس در دستور كار قرار گرفته است.
حجتالاسلام والمسلمین سید علی حسینی با اشاره به اينكه 9 دارالقرآن در استان وجود دارد، بيان كرد: بايد براي تجهيز دارالقرآنها اعتباري در نظر گرفته شود.
7 هزار كلاس درس خراسان جنوبي با بخاري نفتي گرم ميشود؛ اعتباري براي تامين فرآوردههاي نفتي مدارس وجود ندارد
عليرضا كرباسچي، معاون توسعه منابع و پشتیبانی آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به سرانه مدارس استان، عنوان كرد: در شش ماهه نخست امسال براي 2 هزار آموزشگاه استان 600 ميليون تومان سرانه اختصاص يافته است.
وي با بيان اينكه در خراسان جنوبي 7 هزار كلاس درس از بخاري استاندارد استفاده ميكنند، يادآور شد: اعتباري براي تامين فرآوردههاي نفتي مدارس وجود ندارد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان جنوبی نيز در اين جلسه با اشاره به اينكه ناوگان دانشآموزي استان فرسوده است، گفت: در سطح استان 553 دستگاه سرويس مدرسه وجود دارد كه 7 هزار و 929 دانشآموز از اين سرويسها بهرهمند ميشوند.
عليرضا حسني از كنترل 943 دستگاه خودور مدارس خبر داد و افزود: با 143 دستگاه برخورد قانوني صورت گرفته است.
بايد مينيبوسهاي فرسوده از سرويس مدارس استان خارج شود
وي ادامه داد: در سال جاري 3 هزار و 820 نفر دانشآموز از پليس دوره آموزش استفاده از سرويس مدارس را دريافت كردهاند.
موسي بهداني، رئيس گروه انجمن اولياء و مربيان خراسان جنوبي نيز خواستار از رده خارج شدن مينيبوسهاي فرسوده از سرويس مدارس استان شد.
پايان پيام/
نظر شما